Home Fashion Accessories Cartier şi celebritățile care poartă accesoriile de lux ale acestui brand

Cartier şi celebritățile care poartă accesoriile de lux ale acestui brand

6 min read

Cartier, unul dintre cele mai celebre şi prestigioase branduri de ceasuri și bijuterii de lux din întreaga lume. Fondată la Paris de către Louis-François Cartier, compania produce încă din anul 1847 diverse accesorii elegante, vizând în mare parte persoanele foarte înstărite, de la celebrităţi la membrii familiilor regale. Dar cine mai exact poartă acest brand care reprezintă definiţia eleganţei?

În primul rând, să începem cu cele mai cunoscute persoane din industria muzicii care deţin şi se afişează cu bijuterii sau ceasuri produse de Cartier, spre exemplu artista canadiană, supranumită în anii ’90 „regina muzicii pop”, Celine Dion, ce poartă acest inel uluitor cu aspect de panteră şi cu detalii specifice, precum ochii verzi din peridot ai panterei.

De asemenea, în această listă se regăseşte şi Mick Jagger, vocalistul celebrei formaţii de rock ‘n’ roll The Rolling Stones, ce deţine un ceas „Tank Française”.

O altă artistă care a pozat purtând la o ţinută casual o piesă Cartier este cântăreaţa britanică Dua Lipa, la care putem observa ceasul emblematic de aur „Panthère”.

Evident că putem să regăsim bijuteriile brandului Cartier şi la diverse staruri de cinema, precum Angelina Jolie, ţinuta ei elegantă all-black fiind perfect accesorizată cu o pereche de cercei „Juste un Clou”, design în formă de şuruburi inspirat din anii ’70 şi un inel „Cactus”.

Altă actriţă celebră ce a fost văzută cu un accesoriu Cartier alături de o rochie lungă vaporoasă cu flori, de data asta nefiind vorba de o bijuterie, nici de un ceas, ci de o pereche superbă de ochelari de soare tot din colecţia „Panthère”, menţionată anterior, este nimeni alta decât Sandra Bullock.

Bineînţeles că actorii extrem de cunoscuţi au în colecţia sa măcar un ceas Cartier, precum Tom Cruise care a fost văzut în diverse producţii cu ceasul „Santos 100”.

Este des întâlnit ca celebrităţile din lumea show-biz-ului să aibă în colecţia personală tot felul de accesorii de lux, precum bijuterii şi ceasuri valoroase, însă despre ce poartă cei de viţă nobilă nu se prea discută. Ei bine, interesant este că şi membrii diverselor familii regale au purtat şi poartă în continuare destul de des Cartier, inclusiv Regina Maria a României, precum pandantivele din safir, aflate la gâtul ei, dar şi pe coroana purtată de aceasta, cumpărate de Regele Ferdinand al României.

Din afara ţării noastre, purtând adesea un ceas de aur „Tank Français”, o putem menţiona pe Diana, Prințesă de Wales.

Tot o adeptă a brandului Cartier, din familia regală britanică, însă din zilele de astăzi, este Catherine, ducesă de Cambridge, ce a adăugat la o rochie romantică, delicată şi feminină, de un albastru foarte deschis, un ceas unisex rotund din oţel, „Callon Bleu”.

Astfel, putem observa că multe persoane publice poartă accesorii create de compania Cartier, şi pe bună dreptate, deoarece este un brand de lux ce inspiră cu adevărat eleganţă şi prestanţă din toate punctele de vedere.

Citește în continuare Cartier, supranumit de către Prințul Charles de Wales „bijutierul regilor şi regele bijuteriilor”.

Load More Related Articles
Load More By Ioana Alexandra Lizac
Load More In Accessories

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Marilyn Monroe, cel mai semnificativ sex-simbol feminin al anilor ’50, care însă ascunde multe controverse

Viaţa celebrei dive a secolului douăzeci, Marilyn Monroe, care a urmat o carieră formidabi…