Home Fashion Versacepolis | Versace primăvară-vară 2021

Versacepolis | Versace primăvară-vară 2021

2 min read

Pentru prezentarea colecției primăvară-vară 2021, inspirată de frumusețea și energia naturii, Donatella Versace ne introduce în universul Versacepolis, o așezare utopică situată la limita dintre fantezie și realitate.

Donatella Versace spune că de această dată provocarea a fost să dea modei un sens într-un moment istoric ca cel pe care îl trăim. „Lumea s-a schimbat și noi ne-am schimbat. Repetăm ​​acest lucru aproape ca o mantra de luni întregi, dar la sfârșitul zilei, pentru un designer, acest lucru înseamnă o renaștere.”

Prezentarea transmisă digital în cadrul Săptămânii de modă de la Milano dezvăluie locuitorii mitici din Versacepolis, caracterizați prin curaj și atitudine, care inspiră la visare în universul subacvatic imaginat de designer pentru colecția Versace primăvară-vară 2021.

„Ceea ce a funcționat acum câteva luni, nu mai are niciun sens astăzi. Creativ, asta a însemnat găsirea unei modalități de a aduce ADN-ul Versace într-o nouă realitate pentru oamenii care au trecut printr-o schimbare profundă.”

Citește în continuare Simone Rocha primăvară-vară 2021 | „Hainele prind viață când sunt îmbrăcate.”.

Load More Related Articles
Load More By Roxana Galescu
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Street Style la Săptămâna modei de la New York SS22

Există cel puțin un motiv pentru care străzile din marile capitale ale modei reprezintă un…