Home Fashion Shows Repere de la Milano Fashion Week

Repere de la Milano Fashion Week

4 min read

Săptămâna modei de la Milano aduce repere semnificative pentru tendințele ce urmează să apară. Designerii au adus pe podiumurile din Milano colecțiile de toamnă-iarnă 2018. Top modele au fost prezente la defilările marilor case de modă, însă toate evenimentele au adus un element inedit. Un punct comun al mai multor colecții este influența retro pe care o au anumite piese vestimentare. Pe de altă parte, alți designerii și-au îndreptat creațiile către nou, fără a privi înapoi.

Podiumurile au fost pline de culoare, imprimeuri și forme îndrăznețe. Așteptările publicului au fost mari și de această dată, dar nici o casă de modă nu a dezamăgit, aducând piese ce au încântat privitorii. De la creații în sine și stylinguri până la locație și modele, totul a fost îmbinat perfect, rezultatul final fiind unul plin de aplauze.

repere
BLUMARINE Sursă foto Pinterest
repere
BROGNANO Sursă foto Pinterest

Culori pale

Ambele case de modă au optat pentru ținute în nuanțe pale. Au fost inserate accente de pene și blană. Piesele sunt astfel scoase din norme și duc totul la alt nivel. S-au accentuat piciorele pentru a se sublinia feminitatea, volumul fiind adăugat în partea de sus. În ambele cazuri jacheta este punctul de interes al ținutei. Pot fi extravagante, dar cu siguranță vor apărea astfel de piese și pe stradă.

 

 

repere
MARCO DE VINCENZO
Sursă foto Pinterest
repere
EMILIO PUCCI
Sursă foto Pinterest

                            Volume

Piese deconstruite, imprimeuri îndrăznețe și culoare. Acestea sunt alte elemente regăsite pe podiumuri. Sunt reinterpretate piese clasice, acum aduse în actualitate în moduri inedite. Compleul deconstruit și îmbinat cu hanorac este un trend în ascensiune. Haina de blană cu imprimeu este un element relativ nou, rămâne de văzut dacă va fi adoptat și în viitor.

 

 

 

 

repere
PRADA Sursă foto Pinterest
repere
VERSACE Sursă foto Pinterest

                Modern Schoolgirl

Pornind de la conceptul clasic schoolgirl, Prada și Versace aduc versiuni noi. Una ce e mai aproape de versiunea originala, ce îmbină cămașa cu palton, dar apar pantalonii de piele ce duc ținuta în altă zonă. Cealaltă variantă păstrează fusta și o asortează cu piese de plastic și fâș. Sandalele cu șosetă sunt alt element reinterpretat.

Load More Related Articles
Load More By Croitoru Sabina
Load More In Fashion Shows

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Twist masculin – Tendinte menswear

Așa cum sezoanele se succed și trendurile se modifică odată cu ele, mulându-se pe noile ce…