Home Fashion TINMAR susține tinerii designeri români

TINMAR susține tinerii designeri români

4 min read

Anul acesta, TINMAR  oferă tinerilor designeri talentați posibilitatea de a-și etala creativitatea,  sponsorizând participarea a 10 dintre ei la Romanian Fahion Design Talent Competition (RFDTC) care va fi organizată pe 7 Martie, în prima zi a evenimentului internațional de modă Romanian Fashion Philosophy.

Gala RFDTC este o competiție anuală organizată de Romanian Fashion Philosophy. Aflată la cea de-a doua ediție, Gala va beneficia de această dată de sprijinul TINMAR, companie românească care este unul dintre liderii în domeniul furnizării de energie electrică, astfel că participanții, atent selecționați de organizatori, nu doar că nu vor trebui să plătească nicio taxă, dar vor și beneficia de expunere națională și internațională. În plus, câștigătorul va reprezenta România la competiția International Young Designers Contest, care anul acesta se va desfășura în Ucraina, precum și la European Fashion Talent Design Competition, care va avea loc în Serbia. Programul care beneficiază de sprijinul Uniunii Europene prin intermediul programului Europa Creativă.

De asemenea, câștigătorul va avea posibilitatea să își prezinte gratis colecția la Romanian Fashion Philosophy și să beneficieze de promovare internațională.

Asteptată cu mare interes de pasionații de fashion și toți cei care lucrează sau vor să intre in industria modei, Gala va oferi ocazia tuturor designerilor tineri (care au avut cel mult 3 prezentari de modă până la data Galei RFDTC powered by Tinmar) sa facă dovada măiestriei și talentului lor. Aceștia se pot înscrie AICI. Un juriu internațional format din persoane implicate direct în domeniul Fashion – printre care îi amintim pe fondatorul Fashion Channel Italia, Marzio Nocera, sau pe creatorul de modă român, Stephan Pelger – vor analiza fiecare colecție în parte, iar la final va desemna câștigătorul.

Proiectul promovează întoarcerea la cultură și promovarea valorilor românești, susținerea artiștilor, în special a celor tineri, aflați la început de drum, care studiază sau activează în domeniul artelor. În cadrul proiectului se va sprijini îmbunătățirea percepției publicului larg asupra artei contemporane și atragerea publicului către produsele “Fabricat în Romania”.

Romanian Fashion Philosophy FW 18|19 powered by FHF GmbH va fi organizat în perioada 7-11 Martie, la Ambasad’Or Events și va fi transmis LIVE în întreaga lume de Fashion Channel. 

 

Load More Related Articles
Load More By Cristina Anti
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Pentru toți iubitorii de mousse: 4 x Mousse au Chocolat într-o singură varietate

Sărbătorile de iarnă se apropie, iar cadourile încep să devină o prioritate pentru noi. În…