Home Fashion Feeric Fashion Week, ziua a patra. Geometrie

Feeric Fashion Week, ziua a patra. Geometrie

3 min read

Vineri a fost cea mai încărcată zi a celei de-a 11-a ediții a celei mai creative săptămâni a modei din Europa, Feeric Fashion Week. Patru show-uri individuale, urmate de șapte show-uri de Venue au încântat invitații veniți de pe trei continente la Sibiu pentru săptămâna modei.

Primele două prezentări ale zilei au avut loc în Fabrica Boromir, partener de tradiție al festivalului, în două spații absolut superbe, de o geometrie ieșită din comun, menită să pună în valoare colecțiile designerilor. Venit din Hong Kong, brandul Modement a deschis ziua cu colecția I am who I am, o colecție încrezătoare, inteligentă și foarte generoasă, după cum o descrie designerul din spatele acestui brand. Apoi, brandul Zeta 1 a adus pe acoperișul fabricii sibiene colecția Negativity, o colecție unisex extrem de apreciată de public. Materialele au fost alese din diferite tonuri de negru și gri, combinate cu turcoaz și argintiu, colecția fiind ready-to-wear. Piesele destinate femeilor sunt simple și elegante în timp ce pentru bărbați sunt mai tehnice și cu tăieturi dinamice. Cea mai spectaculoasă prezentare a zilei a avut loc în skate-park-ul de pe bulevardul Coposu. Colecția colectivă reunită de The Secret Code of Fashion este inspirată din stilul vestimentar al skate-rilor din întreaga lume. Catwalk-ul s-a transformat într-o adevărată nebunie. Doi skateri sibieni au dinamizat întreaga prezentare cu trick-uri care mai de care mai complicate în timp ce fundalul vizual a fost întregit de o lucrare de grafitti realizată cu sprijinul Sibiu Street Art Festival.

Ultima prezentare individuală a zilei a fost una complet atipică, în atelierul mecanic al Mecatronics, dealerul local Ford. Brandul românesc Reprobable a acceptat provocarea unei prezentări într-un service auto iar modelele au prezentat defilarea finală a colecției pe unul dintre elevatoarele atelierului mecanic.
Penultima zi a festivalului s-a încheiat în Feeric Venue, la Redal Expo, cu prezentările susținute de Bianca Popp, Architecture in Fashion, Juan Boleco, Jennifer Nunez, Istituto Europeo di Design, Nikki Hendricks și Sergio Marey.

Credit foto Matei Vasilescu 

Load More Related Articles
Load More By Croitoru Sabina
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Twist masculin – Tendinte menswear

Așa cum sezoanele se succed și trendurile se modifică odată cu ele, mulându-se pe noile ce…