Home Fashion Showul marionetelor la MFW. Moschino primăvară-vară 2021

Showul marionetelor la MFW. Moschino primăvară-vară 2021

2 min read

Pe măsură ce showurile de modă continuă în moduri din ce în ce mai creative, Jeremy Scott a ales să prezinte colecția Moschino pentru primăvară-vară 2021 cu ajutorul unor marionete create special pentru Milan Fashion Week, cu îndemnul „să uităm de tot ce întâmplă în jurul nostru pentru câteva minute și să ne bucurăm împreună de lumea modei.”

Cu câteva săptămâni înainte de distanțare, Jeremy Scott hotărâse deja că noua colecție Moschino de primăvară-vară 2021 va celebra virtuțile haute couture, mai relevante acum ca niciodată. „Mă gândeam cum segmentul haute couture este definit de ceva atât de uman, emoțional, tactil, este definit de timp, dăruire și conexiunea cu istoria modei.”.

Întrebându-se care ar fi cel mai bun mod de a oferi editorilor și publicului iubitor de modă aceeași experiență cu care i-a obișnuit în sezoanele precedente, designerul a hotărât să recreeze magia prin intermediul unor marionete inspirate de modelele sale preferate. Acestea au purtat cele 40 de ținute ale colecției Moschino pentru primăvară-vară 2021, realizate mai întâi în versiuni în mărime naturală și apoi reduse proporțional pentru a se potrivi marionetelor care „au defilat” pe podium.

Citește în continuare Versacepolis | Versace primăvară-vară 2021.

Load More Related Articles
Load More By Roxana Galescu
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Street Style la Săptămâna modei de la New York SS22

Există cel puțin un motiv pentru care străzile din marile capitale ale modei reprezintă un…