Home Fashion Colecția în ediție limitată Codrina Apostol X CONCEPTO

Colecția în ediție limitată Codrina Apostol X CONCEPTO

4 min read

Brandul românesc Concepto lansează o colectie capsulă semnată de unul dintre influencerii momentului, Codrina Apostol. Colecția are un stoc limitat, având doar 8 modele și câte 20 de bucăți din fiecare. Acest lucru se întâmplă datorită misiunii pe care brandul și-a asumat-o încă de la începuturi: o industrie a modei cât mai sustenabilă, fără compromisuri în ceea ce privește calitatea.

CODRINA APOSTOL X CONCEPTO

Produsele din colecția Codrina Apostol X Concepto sunt făcute din materiale sustenabile, precum denimul și vâscoza și sunt produse în atelierul brandului din Cluj-Napoca. În ceea ce privește designul, colecția urmărește linii basic, ce nu se demodează niciodată, dar cu un twist în ceea ce privește detaliile metalice și tăieturile neconvenționale.

Creatorii colecției spun că aceasta este realizată cu gândul la femeile puternice care nu se feresc de riscuri și situații neprevăzute, dar este o colecție care își dorește să fie senzuală și în ton cu tendințele actuale.

Codrina Apostol sau @codrinaapostol cum o găsiți pe Instagram, este o femeie puternică, o mamă dedicată și un influencer aproape de sufletul celor care o urmăresc. Ea a lucrat împreună cu cei de la Concepto încă de la începuturile colecției, de când aceasta era doar o idee îndrăzneață. Codrina spune despre piesele din colecție că sunt tot ce are nevoie o femeie pentru a-și asigura garderoba de primăvară-vară și că au fost gândite astfel încât să fie timeless.

CODRINA APOSTOL X CONCEPTO

Culorile folosite în colecție, galben, negru si argintiu, sunt complementare oricărei nuanțe de piele, fie că ai ales să îți petreci zilele la plajă sau ai optat mai mult pentru activitățile nocturne. Vei găsi în această colecție câte o piesă pentru toate gusturile – de la blugi negrii cu talie înaltă până la topuri și rochii îndrăznețe care să îți pună în valoare formele corpului.

Colecția capsulă Codrina Apostol X Concepto poate fi găsită pe www.conceptoline.com, dar nu pentru mult timp, fiindcă este o colecție în ediție limitată.

Citește în continuare Concepto Primăvară/Vară 2021. O prezentare de modă inedită pentru o colecție sustenabilă, realizată în colaborare cu artiști locali.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Noul ULTRABOOST 5 – Un boost de energie de la adidas

adidas prezintă noul Ultraboost 5, recreat de la talpă la partea superioară, pentru a ofer…