Home Events Competiția gamerilor la Romanian Creative Week: JaxiTV și AlexaTV, prezenți la Provocarea Legion 1vs1 CS:GO

Competiția gamerilor la Romanian Creative Week: JaxiTV și AlexaTV, prezenți la Provocarea Legion 1vs1 CS:GO

3 min read

Romanian Creative Week (RCW), cel mai important eveniment dedicat industriilor creative românești, care va avea loc la Iași în perioada 2-6 iunie 2021, va găzdui Provocarea Legion 1vs1 CS:GO. Evenimentul, dedicat exclusiv gamerilor, va fi organizat în grădinile Palas.

Legion 1vs1

Nexus Gaming, cea mai mare organizație de e-sports din România, va lansa la Iași un concurs de Counter-Strike: Global Offensive. Competiția se va alătura, de-a lungul zilelor Romanian Creative Week, unui număr important de festivaluri, între care: Romanian Fashion Week, Musicalling, Moldova Film Festival, Visual Arts, House of influencers, VegFest.

„În acest concurs de tip LAN 1vs1, persoanele din public își vor putea măsura forțele în qualifierele din 2 și 3 iunie, iar finala va avea loc în data de 4 iunie. Pentru finală am pregătit un livestream special și premii-surpriză!”, transmit organizatorii evenimentului.

O altă surpriză va fi participarea la competiția dedicată gamerilor a doi dintre cei mai populari creatori de conținut din sfera de gaming. Este vorba despre JaxiTV și AlexaTV, creatori al căror număr de subscriberi depășește 300.000. Cei doi vor interacționa cu publicul și vor face content în cadrul evenimentului.

Despre Romanian Creative Week

Iașul se va transforma, între 2 și 6 iunie 2021, în nucleul creativității din România, găzduind, în cadrul Romanian Creative Week, nume sonore din domenii precum modă, arhitectură, muzică, film, publicitate, new media, design industrial. RCW este organizat de Federația Patronatelor din Industriile Creative (FEPIC) – singura federație patronală reprezentativă la nivel național ce activează în sectorul Industriilor Creative din România. Înființată la Iași, în 2011, FEIPC a organizat până în prezent peste 50 de acțiuni de promovare națională și internațională a industriilor creative românești. Amănunte despre RCW, pe www.romaniancreativeweek.ro și pe paginile noastre de Facebook, Instagram și pe canalul de YouTube.

Citește în continuare Alina Ceușan și Ana Morodan, pe lista influencerilor de la Romanian Creative Week – House of Influencers.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Events

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

UNTOLD caută peste 2000 de voluntari pentru ediția din acest an

UNTOLD îți oferă șansa să trăiești alături de echipa festivalului, dar și de fani, experie…