Home Fashion Accessories Accesorii în ediție limitată Balmain Paris Hair Couture Spring-Summer 2021

Accesorii în ediție limitată Balmain Paris Hair Couture Spring-Summer 2021

4 min read

Colecția de accesorii pentru păr Spring-Summer 2021 este inspirată din colecția Balmain Resort 2021, cu accente din anii ’90: Beverly Hills, 90210, The Fresh Prince of Bel-Air și Julia Roberts in Pretty Woman. Această colecție de accesorii are un ambalaj foarte atrăgător inspirat din tendințele colour-blocking din acea perioadă.

accesorii pentru păr Balmain

Create din cele mai bune materiale, accesoriile din acest sezon sunt realizate manual, folosind tehnici tradiționale. Elementele de design aurii sunt inspirate din Colecția casei de modă Balmain.

Alegerea accesoriilor potrivite este foarte importantă atunci când dorești să-ți creezi propriul stil. Începând cu anul 1974, Pierre Balmain, fondatorul Balmain Paris, a realizat semnificația accesoriilor pentru păr pentru a completa ținuta aleasă. Accesoriile pentru păr reprezintă o latură importantă a designerilor în timpul prezentărilor de modă.

Limited Edition Barrette Pour Cheveux Jewelry Gold

Este un accesoriu lucrat manual, cu un sistem de prindere placat cu aur de 18K și personalizat cu logo. Acest accesoriu este perfect pentru a prinde părul lejer, oferind o notă deosebită oricărei coafuri.

Limited Edition Slide Jewelery

Un accesoriu placat cu aur de 18K personalizat cu logo Balmain gravat, sub formă de bijuterie. Un plus de eleganță care accentuează orice coafură.

Limited Edition Barrette pour Cheveux B Gold

Un accesoriu lucrat manual, placat cu aur de 18K, personalizat cu logo. Acest accesoriu asigură o prindere fixă și poate fi purtat individual sau în combinație cu alte accesorii din acest sezon pentru a crea propriul stil.

Pince à Cheveux Medium

Accesoriu de lux realizat manual, cu logo Balmain placat cu aur de 18K. Pince à Cheveux Medium Turquoise este accesoriul perfect atunci când dorești să-ți prinzi părul simplu și ușor. Acest accesoriu îți oferă instant o notă distinsă. Poți să- l folosești pentru a prinde părul pur și simplu sau pentru a prinde un coc lejer în timpul zilelor călduroase de vară.

 

Pince à Cheveux Extra Small

Varianta cea mai mică a Pince à Cheveux Medium este accesoriul perfect pentru a prinde părul normal sau fin în timpul zilelor de vară.

WWW.BALMAINHAIR.COM

Produsele sunt disponibile in saloanele partenere Balmain Hair Couture.

Citește în continuare Accesorii în tendinţe | Top 10 bijuterii pe care le vom purta în noul sezon.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Accessories

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Noul ULTRABOOST 5 – Un boost de energie de la adidas

adidas prezintă noul Ultraboost 5, recreat de la talpă la partea superioară, pentru a ofer…