Home LifeStyle Prințul Harry și Meghan Markle, într-un documentar original Netflix despre Jocurile Invictus

Prințul Harry și Meghan Markle, într-un documentar original Netflix despre Jocurile Invictus

7 min read

După interviul revelator acordat de prințul Harry și Meghan Markle realizatoarei Oprah Winfrey pentru CBS, ducele și ducesa de Sussex au lăsat în urmă controversele aduse de intervievarea lor și revin cu forțe proaspete, concentrându-se pe lansarea primului lor proiect în colaborare cu Netflix, realizat cu sprijinul companiei de producție pe care au fondat-o, Archewell Productions.

Sursă foto: www.archewell.com

Ducele și Ducesa de Sussex anunță lansarea seriei documentare originale Netflix, care se intitulează „Heart of Invictus” și în care ne sunt dezvăluite poveștile senzaționale din spatele Jocurilor Invictus, o competiție sportivă înființată în 2014 de prințul Harry, la care participă militari răniți pe front, majoritatea din Irak și Afganistan, dar și din alte colțuri ale lumii.

Documentarul urmărește poveștile de viață ale unui grup de concurenți internaționali care au suferit răni sau au dezvoltat boli pe fronturile de luptă, care urmau să participe la Jocurile Invictus de anul trecut, susținute la Haga, în Olanda. Din păcate, însă, pandemia a reprezentat motivul principal pentru care organizatorii au fost nevoiți să reprogrameze competiția sportivă pentru anul 2022.

În plus, parteneriatul dintre prințul Harry și Meghan cu Netflix promite, în viitorul apropiat, și o serie de lungmetraje, seriale TV și spectacole special dedicate copiilor de toate vârstele. De asemenea, cuplul regal implică în proiect și compania Archewell Productions, prin intermediul căreia „îmbrățișăm principiul umanității comune și datoria față de adevăr”, mărturisesc soții de Sussex despre misiunea propriei lor case de producție.

Încă din 2014, de la primele Jocuri Invictus, am fost convins de faptul că fiecare concurent se va dedica în totalitate și va da dovadă de rezistență, determinare și hotărâre!”, a declarat prințul Harry, ducele de Sussex, într-un comunicat. „Această serie documentară va fi pentru întreaga lume, fără urmă de îndoială, o poartă deschisă către poveștile de viață emoționante și înălțătoare ale acestor concurenți pe drumul lor către competiția de anul viitor, din Olanda. Deși această colaborare cu Netflix, în parteneriat cu Fundația Jocurilor Invictus, reprezintă un pas uriaș pentru compania noastră, Archewell Productions, nu putem fi mai mândri și mai entuziasmați de călătoria extraordinară prin care urmează să trecem și care pentru noi și nu numai va fi, realmente, inspirația continuă a vindecării globale și a potențialului uman.”, au completat Meghan Markle și Harry.

Posterul oficial al Jocurilor Invictus. Sursă foto: www.identitydesigned.com.

Dominic Reid, directorul executiv al Fundației Jocurilor Invictus, este și el, de asemenea, încântat de inițiativă: „Sunt extrem de încântat de această oportunitate care îmi oferă posibilitatea de a străluci în lumina reflectoarelor pentru a prezinta, totodată, și echipa din spate cu care lucrez la acest proiect de excepție!”. „Acest parteneriat va aduce, deopotrivă, fonduri semnificative pentru organizația noastră de caritate. Îi suntem recunoscători lui Harry pentru eforturile sale continue de a sprijini comunitatea militară și, desigur, pentru această colaborare.”, a încheiat Reid.

Prințul Harry și competitorii. Sursă foto: www.archewell.com.

Atât ducele și ducesa, cât și echipa Archewell Productions, alcătuiesc împreună o listă care reflectă valorile pe care le dețin. Din momentul în care am avut ocazia să-i cunosc pe cei doi, am conștientizat că Jocurile Invictus este un proiect care ocupă un loc special în inimile lor. Copleșit de întâlnire, fără ezitare am acceptat ca Netflix să prezinte povestea lor impresionantă, într-un mod nemaivăzut până acum!”, a declarat Ted Sarandos, co-CEO și directorul de conținut al companiei Netflix.

Orlando von Einsiedel, onorat să fie regizorul documentarului soților de Sussex, a fondat cea mai de succes companie de producție din toate timpurile, Grain Media, în timp ce producătorul executiv, Joanna Natasegara, a fondat casa de producție Violet Films, o companie de anvergură din Londra.

Citește în continuare „Vacanță Activă în București cu Opera Comică pentru Copii și Cantus Mundi”.

Load More Related Articles
Load More By Robert Muteș
Load More In LifeStyle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

MUST WATCH | 5 filme pe care să le vezi în luna ianuarie la cinema

Pe măsură ce înaintăm în noul an, din ce în ce mai multe titluri își fac apariția pe piața…