Home Movies MUST WATCH | 5 filme pe care să le vezi în luna ianuarie la cinema

MUST WATCH | 5 filme pe care să le vezi în luna ianuarie la cinema

6 min read

Pe măsură ce înaintăm în noul an, din ce în ce mai multe titluri își fac apariția pe piața cinematografică, motiv pentru care am selectat cele mai bune 5 producții de film pe care să le vezi în luna ianuarie 2022 la cinema. De la pelicule științifico-fantastic cyberpunk și până la cele mai captivante filme de acțiune desemnate la Oscar, toate se regăsesc pe lista din rândurile de mai jos ale articolului. Și… nu uita de popcorn!

Sursă foto: ©MGM/ Courtesy Everett Collection
Casa Gucci (2021)

„Casa Gucci”, în regia lui Ridley Scott, este o producție americană de dramă care ne prezintă povestea Patriziei Reggiani, cea care a complotat la uciderea fostului ei soț, Maurizio Gucci, nepotul renumitului designer de modă Guccio Gucci.

În rolurile producției se regăsesc artiști renumiți, precum Lady Gaga, care interpretează rolul Patriziei Reggiani, Adam Driver îl interpretează pe Maurizio Gucci, Al Pacino va fi Aldo Gucci, unchiul lui Maurizio Gucci, Jared Leto interpretează rolul lui Paolo Gucci, iar frumoasa Mădălina Ghenea joacă rolul Sophiei Loren.

The King’s Man: Începutul (2021)

Cei mai mari tirani şi asasini ai lumii pun la cale un război care ar urma să extermine milioane de oameni. Cineva va trebui să fie mai rapid pentru a-i putea opri.

Descoperă începuturile primei agenţii de informaţii în „The King’s Man: Începutul”, un film de comedie de acțiune, sub bagheta regizorului de Matthew Vaughn și cu un scenariu de Vaughn și Karl Gajdusek, alături de o poveste fascinantă scrisă de Vaughn.

Matrix: Renașterea (2021)

Nu știi ce să vezi în luna ianuarie la cinema? Dacă ești pasionat de filmele științifico-fantastic cyberpunk, atunci „Matrix: Renașterea”, regizat și scris de Lana Wachowski, poate fi o peliculă de acțiune de senzație.

Iată, așadar, aici mult așteptata continuare a filmelor care au revoluționatul genul science-fiction, reunește vedetele originale Keanu Reeves și Carrie-Anne Moss în rolurile emblematice pe care le-au făcut celebre: Neo și Trinity.

Spencer (2021)

Film de dramă psihologic de ficțiune istorică din 2021, „Spencer”, care este regizat de Pablo Larraín și scris de celebrul Steven Knight, „spune povestea unei monarhii moderne care nu mai guvernează ca în trecut, ci a devenit pur simbolică, rezumându-se la figurile de pe bancnote și la o viață regizată, preambalată.

Pare că de secole întregi, familia regală joacă aceeași piesă de teatru, iar palatul în care lociesc cu toții e o scenă mediatică opulentă”, relatează un critic, potrivit cinemagia.ro.

Omul-Păianjen: Niciun drum spre casă (2021)

Pentru prima dată în istoria filmelor cu Spider-Man, prietenosul erou al cartierului trăiește fără mască, dar și fără posibilitatea de a separa viața normală de cea de supererou.

Când are nevoie de ajutorul lui Doctor Strange, miza crește mai mult decât oricând, ceea ce îl obligă pe Peter să privească cu alți ochi realitatea de a fi Spider-Man.

Citește în continuare Un boost de vitalitate pentru părul tău cu gama ECO THERAPY REVIVE de la Maria Nila.

Load More Related Articles
Load More By Robert Muteș
Load More In Movies

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

LIZ, concurentă la „Vocea României”, lansează piesa „Cadou de Crăciun”, împreună cu Cătălin Răducanu

LIZ, amintind ca fiind tânăra interpretă însărcinată din echipa lui Tudor Chirilă de la „V…