Home Arts Calendarul Pirelli 2022 prezintă viața artiștilor „On The Road”. Imagini de colecție cu Rita Ora, Grimes și Cher

Calendarul Pirelli 2022 prezintă viața artiștilor „On The Road”. Imagini de colecție cu Rita Ora, Grimes și Cher

6 min read

Calendarul Pirelli este un calendar erotic italian, cunoscut pe plan internațional, care a apărut pentru prima oară în anul 1964, promovând compania Pirelli, un fabricant de anvelope cu sediul la Milano. Astfel că, lunea aceasta, Pirelli a anunțat lansarea ediției din 2022 a celebrului calendar, iar Bryan Adams, cântăreț și fotograf, își pune amprenta asupra renumitului proiect care, de această dată, spune povestea unei vieți „On The Road”.

Sursă foto: www.metro.co.uk

Calendarul Pirelli 2022 este reprezentat de câteva dintre cele mai cunoscute și mai îndrăgite personalități din industria muzicală internațională, precum Cher, Grimes, Jennifer Hudson, Normani, Rita Ora, Iggy Pop, Saweetie, Kali Uchis și St. Vincent. Calendarul Pirelli, cândva cunoscut pentru fotografiile senzuale ale fotomodelelor complet dezbrăcate, a adoptat, începând cu anul 2010, o abordare mai discretă; ca atare, imaginile din acest an sunt mai degrabă extravagante decât scandaloase.

Supermodelele Gisele Bündchen, Naomi Campbell, Kate Moss, Heidi Klum și Cindy Crawford au făcut parte din filele de poveste ale Calendarelor Pirelli anterioare, alături de actrițe celebre, precum Nicole Kidman, Jennifer Lopez, Amy Schumer și Penélope Cruz. Sportivele Serena Williams și Misty Copeland, de asemenea, au avut recent apariții în calendarul erotic italian.

O viață… „On The Road”. Iată rezultatul fotografiilor de colecție ale lui Bryan Adams din Calendarul Pirelli 2022!

Rita Ora este fotografiată într-o cadă de lux la Chateau Marmont din Los Angeles, fiind îmbrăcată într-o ținută strălucitoare.

Saweetie, într-un cadru distinct, împinge un cărucior plin cu valize la unul dintre cele mai extravagante hoteluri din Capri, îmbrăcată într-o rochie din tricot și purtând o pereche de sandale cu toc stiletto.

Normani, cântăreață și dansatoare, concurentă X Factor în 2012, după care membră a trupei Fifth Harmony, s-a lăsat „îmbrăcată” de o lenjerie de pat albă.

Cântăreața și compozitoarea Kali Uchis a fost fotografiată într-o grădină luxuriantă, într-una din zilele libere din programul său încărcat.

Într-un cadru modest, dar aparte, Cher se află într-un dressing gol, purtând un blazer negru clasic și o pereche de pantaloni cu catarame.

Jennifer Hudson radiază de bucurie și exprimă eleganță într-o rochie neagră și strălucitoare, perfect asortată cu o pereche de cizme din latex.

St. Vincent și Iggy Pop își fac și ei simțită prezența în Calendarul Pirelli din 2022:

Sursă foto: Bryan Adams/ Pirelli

În final, Grimes, cântăreață, compozitoare, producătoare și artist vizual canadian, considerată un geniu de publicul său, apare în Calendarul Pirelii 2022 drept ființa vizionară care se bazează doar pe ritmul propriei creativități, refuzând să facă compromisuri în industria de care aparține.

Sursă foto: Bryan Adams/ Pirelli

Citește în continuare Harry Styles și-a lansat propriul brand de beauty. „Pleasing” official launch day.

Load More Related Articles
Load More By Robert Muteș
Load More In Arts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

MUST WATCH | 5 filme pe care să le vezi în luna ianuarie la cinema

Pe măsură ce înaintăm în noul an, din ce în ce mai multe titluri își fac apariția pe piața…