Home Beauty News Harry Styles și-a lansat propriul brand de beauty. „Pleasing” official launch day!

Harry Styles și-a lansat propriul brand de beauty. „Pleasing” official launch day!

4 min read

Pe 15 noiembrie, Harry Styles și-a făcut intrarea oficială în domeniul frumuseții prin lansarea Pleasing, cu sloganul „Find your Pleasing” („Gasește-ți Plăcerea”). Obiectivul brandului este să aducă fericire și produse care încântă simțurile și întrec limitele. Cântărețul a postat pe contul său de Twitter o imagine sugestivă al cărei protagonist este, anunțând lansarea brandului.

Sursă foto: dazeddigital.com

Prima serie de produse, intitulată „Perfect Pearl” („Perla Perfectă”), include o ojă alb perlat, un lac de unghii mat și un set de oje colorate.

Intrând și în zona de skincare, „The Pleasing Pen” este un produs cu două capete, unul pentru buze, celălalt pentru ochi, care conține ulei hidratant de măsline cu miros de bezele.

Despre „The Pleasing Pen”, artistul a declarat: „Nu am vrut să fac produse pentru a masca oamenii, am vrut să le sublinieze frumusețea naturală și să îi facă să se simtă frumoși in pielea lor. Stiloul este foarte bun, deoarece, dacă vă simțiți un pic mai puțin decât minunat, vă puteți reîmprospăta oricând. Uleiul de buze se usucă mat în aproximativ un minut, perfect pentru a vă oferi în acest timp un mini masaj cu serul de ochi”.

Cel de-al doilea produs de skincare, „The Pearlescent Illuminating Serum”, este un ser iluminator plin de bile frumos mirositoare. „Serul luminează pielea în timp, dar, de asemenea, netezește imediat aspectul tenului, ca și cum tocmai ai ieșit din oceanul rece”, spune Harry Styles.

Sursă foto: stylecaster.com

„Nu cred că a fi frumos sau a te simți frumos înseamnă a arăta bine. Când oamenii sunt fericiți, strălucesc, radiază. Și asta cred că fac aceste produse, te ajuță să te simți frumos”, a spus cântărețul.

Produsele costă între 25 și 65 de dolari și sunt valabile pentru a fi comandate în cantități limitate pe site-ul oficial, www.pleasing.com, începând de astăzi, 29 noiembrie.

Citește în continuare iBrows For Men Primul serviciu dedicat sprâncenelor masculine!

Load More Related Articles
Load More By Papaconstantin Rebeca
Load More In Beauty News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Bershka lansează colecție nouă odată cu lansarea noului sezon “The Witcher”

Al doilea sezon al serialului original Nerflix intitulat ”The Witcher” a fost lansat pe 17…