Home Movies Harry Styles este Cel Mai Dorit Bărbat Din Lume pe coperta revistei Rolling Stone la nivel global

Harry Styles este Cel Mai Dorit Bărbat Din Lume pe coperta revistei Rolling Stone la nivel global

6 min read

Faimosul cântăreț Harry Styles apare pe coperta celei mai noi ediții a revistei Rolling Stone sub titlul de ”Cel mai dorit bărbat din lume”. Styles apare pe toate cele 14 reviste din jurul lumii, devenind prima vedetă pe care revista Rolling Stone o publică pe copertă la nivel global.

Harry Styles rolling stone

Cântărețul are un succes remarcabil, dar ce îl face atât de popular? Cărui fapt i se datorează acest succes? Citește în continuare pentru a afla ce îl face pe Harry Styles unul dintre cei mai populari bărbați din lume.

Love On Tour

”Love On Tour” este numele turneului susținut pentru cel de al doilea album al lui Styles numit ”Fine Line”. Turneul a început în septembrie 2021 și continuă până în prezent. Pe 26 luna aceasta au fost anunțate concerte noi în Europa și UK în 2023 și alte concerte în Asia urmează să fie anunțate.

Turneul a avut 42 de spectacole în America de Nord, din septembrie până în noiembrie 2021, urmate de o pauză până în iunie 2022 când a început turneul din Europa. 18 țări mai târziu, Styles se întoarce în America de Nord unde va rămâne până în noiembrie, urmând să ajungă America De Sud, Oceania, Europa pentru a doua oară și, în final, Asia. Pe parcursul turneului, Harry câștigă premiul Madison Square Garden Gold Ticket pentru vânzarea a 100.000 de bilete pentru celebra arenă din New York.

Harry Styles rolling stone
https://fashionista.com/.image/t_share/MTkxNzk1OTc4NzcxMTEzNjM1/harry-styles-rolling-stone-2022-cover.png
Harry’s House
Sursă foto: https://www.instagram.com/p/Cbc8chCu8y6/?utm_source=ig_web_copy_link

„Harry’s House” este al treilea album al cântărețului. Lansat pe 20 mai 2022, albumul a avut parte de un succes nemaipomenit. A debutat numărul unu în UK și US și a ajuns cel mai rapid vândut album al anului în UK. Styles a avut simultan patru melodii în top 10 în US, devenind primul artist britanic care ajunge la această performanță. Albumul a fost nominalizat pentru Premiul Muzical Mercury 2022 și pe 28 august a câștigat albumul anului la premiile MTV Video Music Awards 2022.

Debutul carierei de actor

Harry Styles și-a început cariera de actor cu proiecte mici, primul său rol important fiind acela al unui soldat britanic luptând în cel de al doilea război mondial în filmul ”Dunkirk” (2017).

În 2019 Styles acceptă oferta rolului principal ”Don’t Worry Darling”, unde joaca alături de Florence Pugh, Olivia Wilde și Chris Pine. Filmul reprezintă un thriller psihologic, prezentând o comunitate experimentală condusă de bărbați. Trailerul filmului a fost lansat pe 21 iulie, iar premierea în cinematografe va avea loc pe 23 septembrie.

Sursă foto: https://www.dontworrydarling.net/

Un alt proiect major în cariera artistului va fi ”My Policeman”, film în care Harry Styles joacă rolul principal, un polițist homosexual în anul 1950. ”My Policeman” este un film original Amazon și va fi disponibil pe Amazone Prime Video din data de 4 noiembrie, cu toate acestea, premiera în cinematografe va avea loc cu două săptămâni înainte, pe 21 octombrie.

Cântărețul de 28 de ani ne-a pregătit și proiecte viitoare, acesta a semnat un contract cu Marvel în valoare de 100 de milioane de dolari, care include cinci viitoare filme. Echipa Marvel a făcut deja introducerea personajului lui Styles în scena de dupa credite a filmului ”Eternals” din 2021. În plus, în interviul cu ”Rolling Stone” Harry a anuntat începrea înregistrărilor pentru un al patrulea album.

Citește în continuare Bucharest International Dance Film Festival (BIDFF 2022) anunță programul complet al celei de-a opta ediții.

Load More Related Articles
Load More By Papaconstantin Rebeca
Load More In Movies

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Ce au purtat vedetele tale preferate la Oscar 2022

Cea de a 94-a decernare a premiilor Oscar a avut loc duminică, pe 27 martie, la teatrul Do…