Home Beauty News Un boost de vitalitate pentru părul tău cu gama ECO THERAPY REVIVE de la Maria Nila

Un boost de vitalitate pentru părul tău cu gama ECO THERAPY REVIVE de la Maria Nila

6 min read

Într-o călătorie care unește sustenabilitatea cu frumusețea, Maria Nila se îndreaptă cu pași repezi spre o lume mai prietenoasă datorită filozofiei sale bazate pe formule complet naturale și organice, certificate Ecocert. Tehnologia micelară și proteinele botanice sunt încapsulate în ambalaje fabricate din plastic oceanic reciclat, făcând din dorința de a avea un păr sănătos și revitalizat un vis devenit realitate alături de gama Eco Therapy Revive.

eco therapy revive

Datorită tehnologia sale inovative, șamponul reușește să elimine impuritățile și reziduurile, lăsându-l în același timp hidratat și mătăsos, fără să-l îngreuneze sau să perturbe echilibrul natural al părului. Datorită moleculelor micelare de care dispune șamponul, grăsimile, uleiul și urmele lăsate de produsele de styling sunt incapsulate, ca mai apoi să dispară atunci când sunt clătite cu apă. Proteinele botanice sunt compuse din proteine hidrolizate din kale, proteine din lămâie, și proteine din morcovi, fiind combinația perfectă pentru a readuce la viață părul uscat și tern datorită faptului că sporesc hidratarea acestuia prin reținerea apei în structura firului de par. Pe lângă acestea, extractul din semințe de in ajută la menținerea unei culori vibrante, protejând împotriva radicalilor liberi ce afectează părul atunci când acesta este expus la soare. În plus, gama Eco Therapy Revive are un parfum proaspăt de castravete verde, nectar de piersică și pere.

Părul uscat prinde viață alături de gama Eco Therapy Revive

Primul pas în regimul de îngrijire al părului este curățarea. Astfel, șamponul Eco Therapy Revive va îndepărta cu ușurință impuritățile datorită formulei sale micelare, însă suficient de blândă încât să nu afecteze echilibrul natural al părului, lăsându-l hidratat și plin de viață. Datorită calităților sale nutritive care hrănesc părul și al Complexului Color Guard care protejează culoarea, acest șampon poate fi folosit zilnic, și este recomandat să se spele părul de două ori înainte de a urma ceilalți pași.

Aplicată imediat după șampon și înainte de balsam, masca Eco Therapy Revive duce hidratarea părului și al scalpului la un alt nivel. Structura uscată al firului de par va fi diminuată datorită proteinelor botanice, ce vor lăsa părul mătăsos și revigorat.

Ultimul pas este balsamul Eco Therapy Revive, a căror proteine botanice restabilesc structura firului de păr și sănătatea scalpului, fără a-l încarcă. În plus, extractul de in protejează culoarea părului vopsit, protejându-l de radicalii liberi și oferindu-i o senzație moale și strălucitoare.

Maria Nila oferă o gamă largă de produse de îngrijire a părului și protecție a culorii acestuia destinate tuturor, inclusiv hairstylistilor din întreagă lume. Produsele Maria Nila sunt produse în Suedia, 100% vegane și prietenoase cu animalele, ce fac un pas spre o lume mai durabilă și prietenoasă, garantând în același timp cea mai înalta calitate a ingredientelor și a ambalajelor.

Gama Maria Nila Eco Therapy Revive este disponibilă în exclusivitate în magazinele Xpert Beauty și online pe www.xpertbeauty.ro.

Citește în continuare Cele mai mari tendințe care vor domina categoria de frumusețe în 2022, anunțate de FOREO.

Load More Related Articles
Load More By Roxana Galescu
Load More In Beauty News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Romanian Jewelry Week 3.0 – 190 designeri de bijuterie contemporană, 9 expoziții colective, 6 locații culturale din București

Romanian Jewelry Week 3.0 sărbătorește bijuteria contemporană între 5 și 9 octombrie cu ex…