Home Fashion Schiaparelli Haute Couture | Din culisele procesului creativ al lui Daniel Roseberry

Schiaparelli Haute Couture | Din culisele procesului creativ al lui Daniel Roseberry

4 min read

Schiaparelli a deschis astăzi Săptămâna Haute Couture, dar fără să dezvăluie o nouă colecție. În schimb, a prezentat un scurtmetraj ce îl are în prim-plan pe directorul de creație Daniel Roseberry, care schițează ținutele pentru colecția Haute Couture toamnă-iarnă 2020/2021, în timp ce se află blocat în New York, respectând regulile de distanțare.

Schiaparelli Haute Couture
Foto: Collage, Schițe realizate de Daniel Roseberry pentru Schiaparelli Haute Couture toamnă-iarnă 2020/2021, www.vogue.com

Schiaparelli a oprit activitatea atelierelor în ultima perioadă, invocând siguranța angajaților săi. „Această perioadă de izolare ne-a permis să creăm idei noi și proiecte noi”, a menționat Delphine Bellini, director executiv al Schiaparelli.

În septembrie, casa de modă intenționează să organizeze o prezentare restrânsă în showroomul său din 21 Place Vendôme, pentru a arăta colecția ready-to-wear pentru primăvară 2021.

De asemenea, în decembrie, în cadrul unui eveniment special la Los Angeles, speră să dezvăluie colecția Haute Couture toamnă-iarnă 2020/2021, care va cuprinde ținute dezvoltate din schițele realizate de Daniel Roseberry în video-ul de prezentare.

„Este povestea unei colecții care ar fi putut fi.”, spune Daniel Roseberry. „Este vorba despre această acceptare frumoasă și plină de emoție a realității că nu avem resursele pentru a funcționa ca de obicei.”

Schiaparelli a anunțat, de asemenea, că va pune în vânzare online o selecție limitată de produse – bijuterii și accesorii – începând cu iulie 2020, reprezentând o premieră pentru casa de modă. Acestea au început deja să fie anunțate și prezentate individual și pe contul de Instagram Schiaparelli.

Citește în continuare Paris Fashion Week revine din toamnă la programul obișnuit.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

The Motans lansează „Spirit Ateist”, o piesă manifest despre viața trăită pe fast-forward

La scurtă vreme după ziua sa de naștere, The Motans își bucură fanii cu un cadou muzical, …