Home Events Paris Fashion Week revine din toamnă la programul obișnuit

Paris Fashion Week revine din toamnă la programul obișnuit

4 min read

The Fédération de la Haute Couture et de la Mode confirmă organizarea Paris Fashion Week (Womenswear). Prezentările și evenimentele asociate cu Săptămâna modei vor avea loc începând de luni, 28 septembrie până marți, 6 octombrie și vor respecta recomandările autorităților publice.

Paris Fashion Week revine
Sursă foto: www.thejakartapost.com

Săptămâna modei din Paris va reveni la programul său obișnuit în ultima săptămână a lunii septembrie, colecțiile pentru sezonul primăvară-vară 2021 fiind prezentate din nou pe podium.

Fédération de la Haute Couture et de la Mode a dat instrucțiuni stricte pentru menținerea distanțării sociale pe tot parcursul evenimentului care va include și aspecte digitale. Așadar, prezentările fizice vor fi completate de o platformă online creată special pentru Paris Fashion Week.

„La Paris, în septembrie, sperăm să putem avea măcar o parte din public în timpul prezentărilor, dacă nu chiar sala completă.”, a spus Pietro Beccari, directorul general al Dior.

Pentru o perioadă, pandemia a forțat reprogramarea evenimentelor din modă. Mai mult decât atât, a pus într-o lumină nouă preocupările existente cu privire la sustenabilitatea unor astfel de spectacole și la ciclurile de consum pe care le încurajează, designerul Alessandro Michele anunțând chiar că Gucci va abandona definitiv calendarul tradițional din industrie.

Deși această poziție nu este adoptată de toate casele de modă, un lucru este cert. Organizatorii evenimentelor trebuie să ia hotărâri importante și să anunțe din timp aceste decizii, astfel încât designerii și atelierele care vor să ia parte la săptămânile modei să poată beneficia de timpul necesar pentru crearea și prezentarea colecțiilor.

Citește în continuare #SoDeerToMe. Campania Gucci Pre-Fall 2020.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Events

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Dior primăvară-vară 2021

Prezentată unui public distanțat social într-un cort din Jardin des Tuileries, în centrul …