Home Fashion #SoDeerToMe. Campania Gucci Pre-Fall 2020

#SoDeerToMe. Campania Gucci Pre-Fall 2020

2 min read

Fotografiată de Alasdair McLellan, conform direcției creative oferite de designerul Alessandro Michele, campania Gucci Pre-Fall 2020, intitulată „So Deer To Me”. a pornit de la premisa inocenței regăsite, redescoperirea naturii și întoarcerea la universul copilăriei, când orice animal îți poate fi cel mai bun prieten.

Campania Gucci Pre-Fall 2020
Sursă foto: Instagram @gucci

Celebrând natura și relația omului cu animalele, campania Gucci Pre-Fall 2020 este o invitație la a ne bucura de lucrurile simple în viață. Uneori, „este nevoie de foarte puțin sau poate de o explozie de imaginație pentru a găsi un echilibru.”

Sursă foto: Instagram @gucci
Sursă foto: Instagram @gucci
Sursă foto: Instagram @gucci

Sursă foto: Instagram @gucci

La începutul anului, Gucci s-a alăturat Lion’s Share Fund, o inițiativă unică ce strânge fonduri pentru protejarea speciilor pe cale de dispariție și a habitatelor lor.

„Natura și viața sălbatică ne oferă inspirație și fac parte integrantă din povestea pe care o spunem prin colecțiile și campaniile noastre – astfel că ne-am angajat să contribuim la conservarea faunei sălbatice.”, Marco Bizzarri, Președinte și C.E.O. Gucci.

„Parteneriatul cu Gucci marchează evoluția continuă a acestui fond inovator, care oferă o oportunitate unică pentru brandurile din toate industriile să își alăture forțele și să ajute la conservarea și protejarea biodiversității la nivel global.”, Achim Steiner, UNDP (Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare).

 

Citește în continuare Gucci lansează colecția sustenabilă Off The Grid.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Rico888 și Killa Fonic lansează prima piesă în limba italiană – Tango & Cash

Rico888 și Killa Fonic aduc prima piesă în limba italiană, Tango & Cash, al cărui nume…