Home Fashion Gucci lansează colecția sustenabilă Off The Grid

Gucci lansează colecția sustenabilă Off The Grid

3 min read

Gucci își continuă parcursul în direcția sustenabilității prin lansarea colecției Off The Grid. Creată pentru cei interesați de impactul pe care îl au asupra mediului, colecția Gucci Off The Grid folosește materiale reciclate sau organice, care provin din surse sustenabile, inclusiv faimosul Econyl.

Gucci Off The Grid
Sursă foto: Instagram @gucci

Colecția, creată de Alessandro Michele și fotografiată de Harmony Korine, a fost lansată printr-o campanie globală în care personajele principale sunt Jane Fonda, Miyavi, David de Rothschild, Lil Nas X și King Princess, care evidențiază contrastul dintre o mică structură din lemn ridicată în mijlocul unei metropole cu clădiri moderne realizate din beton și sticlă.

„Colecția este rezultatul muncii în echipă, toate persoanele implicate au contribuit la realizarea și lansarea acestei colecții”, a spus directorul creativ Gucci, Alessandro Michele. „În mediul rural există ideea de dialog între oameni, care construiesc împreună ceva nou. Mi-am imaginat că am putea construi, asemeni unor copii care se joacă în parc, o casă într-un copac în centrul unei metropole, pentru că toți trebuie să conștientizăm că natura există chiar și acolo unde ni se pare că este absentă sau că este prea departe de noi.”

Gucci Off The Grid
Sursă foto: Instagram @gucci

„Această planetă nu este a noastră ”, spune @miyavi_ishihara. „Toți trăim aici și atunci trebuie să dăm înapoi ce putem. Totul ar trebui să fie sustenabil și apoi reciclabil, chiar și după ce murim. Deci, de acum încolo, mai ales pentru următorii 10 ani, cred că ar putea fi ultima noastră șansă de a face totul sustenabil pentru viitor.”

Colecția Gucci Off The Grid este disponibilă online.

Citește în continuare Designerul Anifa Mvuemba a lansat noua colecție Hanifa printr-o prezentare de modă 3D.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Lansarea Muzeului „Identități Fragile”/Muzeul Pandemiei și a Campaniei de colectare a obiectelor-memorie

Rețeaua Națională a Muzeelor (RNMR) lansează un nou proiect muzeal participativ în România…