Home Fashion Designerul Anifa Mvuemba a lansat noua colecție Hanifa printr-o prezentare de modă 3D

Designerul Anifa Mvuemba a lansat noua colecție Hanifa printr-o prezentare de modă 3D

4 min read

Cei mai creativi din industrie reușesc să transforme provocările în oportunități. Anifa Mvuemba nu a lăsat anularea marilor evenimente din modă să afecteze lansarea celei mai noi colecții Hanifa, Pink Label Congo. Chiar înainte de restricțiile impuse de pandemie, designerul a avut ideea unei prezentări de modă 3D pe care a transformat-o în realitate.

Sursă foto: Instagram @hanifaofficial

Designerul Anifa Mvuemba a dezvăluit că plănuia să lanseze online noua colecție Pink Label Congo, dar a început să se întrebe dacă este decizia corectă în acest context, într-un moment în care pandemia își făcea simțite efectele în viețile tuturor. Mvuemba a declarat că a început să se gândească dacă nu ar fi insensibil să continue să creeze și să prezinte o nouă colecție, în timp ce oamenii se confruntă cu situații dificile.

Decizia de a continua demersurile în această direcție s-a dovedit câștigătoare, prezentarea de modă virtuală stabilind un precedent inovator și captivant.

„Încărcată de o istorie dureroasă, frumusețea statului Congo este adesea neexplorată și trecută cu vederea. Blândețea, frumusețea, istoria, poezia, maiestatea, forța, puterea și speranța spiritului congolez au inspirat această colecție. În procesul de creare a fiecărei piese, mi-am amintit de poveștile pe care mama mi le spunea despre femeile de acasă, din Congo. Speranța mea este ca această colecție să inspire toate femeile să fie încrezătoare și ca Republica Democratică Congo să-și folosească istoria, fie ea frumoasă sau dureroasă, pentru a-și reproiecta viitorul. Țara mea, Congo, are o abundență de resurse naturale, dintre care cea mai importantă este reprezentată de cetățenii săi.”, Anifa Mvuemba

Colecția Pink Label Congo este disponibilă pe Hanifa.co

Citește în continuare Emma Watson va prezida Comitetul pentru Sustenabilitate în cadrul Kering.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Se deschide expoziția de pălării semnată NITA SAO x Sun Plaza

Ana Istodorescu aduce universul elegant al pălăriilor unicat și al colecțiilor inspirate d…