Home Arts OG3NE surprinde cu „Home Isolation Concert”, un spectacol online pentru susținătorii de pretutindeni

OG3NE surprinde cu „Home Isolation Concert”, un spectacol online pentru susținătorii de pretutindeni

7 min read

OG3NE este o trupă de muzică pop și R&B contemporan din Țările de Jos, formată din surorile Lisa, Amy și Shelley Vol. De-a lungul timpului, acestea au participat în cadrul numeroselor concursuri de talente, printre care se numără și „Eurovision Junior Holland”, unde în 2007 au cucerit topurile muzicale din întreaga lume cu piesa „Adem it, adem uit”. Apariția lor în muzică nu se oprește aici, pentru că în 2014 cele trei surori au câștigat marele premiu al emisiunii „The Voice of Holland” pentru vocea lor inegalabilă, motiv pentru care în 2017, OG3NE a continuat să facă furori cu o nouă piesă intitulată „Lights And Shadows”, cu care au și ajuns în finală la Eurovision. Așadar, după mai bine de 13 ani de la lansarea lor și cu un succes răsunător, tinerele surori vin în întâmpinarea susținătorilor de pretutindeni cu „Home Isolation Concert”, un spectacol special și excentric, cu muzică live și de înaltă calitate, care poate fi urmărit online chiar în această duminică, pe 17 mai.

Sursă foto: www.og3ne.com

După ce unul dintre concertele din cadrul turneului „Sweet Harmony” a fost anulat din cauza pandemiei de COVID-19, Lisa, Amy și Shelley, au descoperit o metodă prin care să își încânte, din nou, fanii din lumea întreagă. Separate, fiecare din propriile locuințe, au împărtășit pe rețelele lor de socializare nenumărate cover-uri de la artiști celebrii, precum Bee Gees și Dolly Parton. Mai apoi, după recordul fantastic obținut cu piesele din seria „Home Isolation Video”, la cererea fanilor, surorile de la OG3NE au publicat și versiunea proprie a melodiei „Bohemian Rhapsody” de la Queen, care a făcut înconjurul lumii și care a atins pragul de peste 5 milioane de vizualizări pe toate platformele de socializare. Cei de la Queen nu au ezitat să împărtășească și pe Instastory-ul lor versiunea celor de la OG3NE.

După ce au impresionat cu aceste capodopere muzicale, cele trei surori au făcut anunțul cel mare despre cel mai excentric și special spectacol din toată cariera lor, realizat de ele și echipa lor. După ce au împărtășit vestea cea mare și cu susținătorii lor, „Home Isolation Concert” a devenit unul dintre cele mai îndrăgite evenimente la momentul actual.

„Ne dorim foarte mult să fim cât mai aproape de publicul nostru prin intermediul acestui concert. Atât noi, cât și echipa noastră, primim zilnic o mulțime de mesaje de susținere. Spectacolul se va desfășura în siguranță și în conformitate cu regulile aplicate de autorități.”, au mărturisit surorile de la OG3NE.

Lisa, Amy și Shelley, acompaniate de propriul lor band, vor susține chiar în această duminică, 17 mai, între orele 19:00 și 20:00 (ora Olandei), la doar un preț de 3.95€, unul dintre cele mai așteptate spectacole online, cu muzică live și voie bună. Holland Studio și Soundworks, alături de Gert Jan van der Loo, se vor număra printre partenerii evenimentului care vor asigura o calitate extraordinară atât a sunetului, cât și a transmisiunii video, astfel încât privitorii să se pot bucura din plin de concert. De asemenea, cei prezenți vor avea și un chat prin intermediul căruia pot comunica cu fetele de la OG3NE.

Pentru bilete apasă pe Ticket Point @ OG3NE: Home Isolation Concert, iar acest link te va redirecționa către pagina de unde îți poți achiziționa bilet în format online, cât și print. Mai multe amănunte suplimentare despre pașii pe care trebuie să-i parcurgi pentru a lua parte la concertul online se pot accesa, în limba engleză și olandeză, pe rețelele de socializare ale trupei OG3NE, cât și pe site-ul care se ocupă de vânzarea biletelor: www.ticketpoint.nl/en/.

Citește în continuare Antonia alături de Alina Ceușan în noul videoclip al piesei „Como ¡Ay!”.

Load More Related Articles
Load More By Robert Mutes
Load More In Arts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Mădălina Coca, finalistă „Vocea României”, inaugurează propria sală de repetiții și susține cursuri de canto dedicate copiilor

În urmă cu o lună, finalista concursului „Vocea României”, Mădălina Coca, a susținut primu…