Home Music Mădălina Coca, finalistă „Vocea României”, inaugurează propria sală de repetiții și susține cursuri de canto dedicate copiilor

Mădălina Coca, finalistă „Vocea României”, inaugurează propria sală de repetiții și susține cursuri de canto dedicate copiilor

6 min read

În urmă cu o lună, finalista concursului „Vocea României”, Mădălina Coca, a susținut primul său eveniment online prin intermediul căruia a oficializat inaugurarea propriei săli de repetiții. În cadrul concertului, Mădălina a interpretat live, acompaniată de band-ul său, o gamă extinsă de melodii din repertoriul celor mai îndrăgiți artiști de talie internațională.

Sursă foto: arhivă personală

Talentata solistă pune la dispoziție colegilor din industria muzicală o sală de repetiții dotată cu toate cele necesare, cât și o echipă tehnică de streaming live, astfel încât aceștia să aibă posibilitatea de a da naștere celor mai excentrice proiecte muzicale și de a fi alături de fanii lor. „Este important să fim puternici și uniți în această perioadă dificilă și să rămânem aproape de fanii noștri, chiar dacă momentan o putem face, din nefericire, doar virtual, prin intermediul concertelor online.”, spune Mădălina.

De asemenea, solista dorește să împărtășească cunoștințele sale muzicale acumulate pe parcursul a celor peste 15 ani de experiență artistică. Din dedicare și iubire pentru cei mici, artista propune tinerelor talente și artiștilor în devenire și o serie de cursuri de canto personalizate. Alături de un profesor entuziast care iubește ceea ce face, micii artiști în devenire vor putea cultiva pasiunea lor și vor învăța tainele muzicii.

Mădălina te așteaptă în lumea ei muzicală, unde bucuria de a cânta e molipsitoare!

Sala de repetiții a Mădălinei. Sursă foto: arhivă personală.

După experiența memorabilă de la „Vocea României”, Mădălina a lansat două piese proprii, una în limba română, „Lume, Lume”, și o piesă în engleză, „Survivor”, pe care a compus-o și scris-o chiar ea în perioada izolării, piesă realizată în colaborare cu DJ Enka, producător și DJ spaniol.

Cred că foarte multe persoane se regăsesc în mesajul piesei «Lume, Lume». De fiecare dată când suferim din dragoste, căutăm să risipim cenușa ce ne-a rămas în urma despărțirii.”, declară Mădălina care susține cu putere că muzica poate vindeca sufletelor celor răniți în dragoste.

Piesa „Survivor”, în schimb, reprezintă un îndemn de a rămâne puternici și încrezători că totul va fi bine, că spectacolul vieții va continua, artista comparând viața cu o piesă de teatru. „Fiecare dintre noi are capacitatea și puterea lăuntrică de a trece peste orice încercare și de a surmonta orice obstacol al vieții, oricât de greu ar fi el. Speranța moare ultima!”.

Mădălina a mai fost invitată și în cadrul ediției speciale „Vocea României – Reuniunea”, unde a interpretat un duet de excepție alături de fosta sa antrenoare, Andra Măruță.

În plus, Mădălina se mândrește cu apariția sa de excepție din cadrul concertelor online realizate de către îndrăgitul Pepe. Cântăreața, încântată de propunere, acceptă invitația acestuia și este fericită să știe că, în urma sutelor de reacții pozitive primite pe rețelele de socializare, a reușit să încânte publicul cu vocea sa puternică, ce trimite la timbrul vocal al renumitei Céline Dion.

Website: www.madalinacoca.com;

Facebook: www.facebook.com/madalina.coca.official;

Instagram: www.instagram.com/madalina_coca.

Citește în continuare INTERVIU | Despre viața artiștilor din spatele marilor artiști cu Livia Berceanu, hairstylist și co-fondator Le Grand Art Hub.

Load More Related Articles
Load More By Robert Muteș
Load More In Music

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

MUST WATCH | 5 filme pe care să le vezi în luna ianuarie la cinema

Pe măsură ce înaintăm în noul an, din ce în ce mai multe titluri își fac apariția pe piața…