Home Music După lansarea primului ei single, Mădălina Coca revine cu o nouă piesă, scrisă de ea în perioada de izolare, feat. DJ Enka

După lansarea primului ei single, Mădălina Coca revine cu o nouă piesă, scrisă de ea în perioada de izolare, feat. DJ Enka

5 min read

În luna septembrie, Mădălina Coca a lansat primul ei single, „Lume, Lume”, care a fost foarte bine primit și așteptat de fanii și urmăritorii ei. Artista revine cu o nouă piesă, „Survivor”, pe care a compus-o și a scris-o pe timpul perioadei de izolare.

Producția muzicală a melodiei a fost realizată în colaborare cu Encarna Gomez, cunoscută sub numele de DJ Enka, producător și DJ spaniol, și este lansată de renumita casă de discuri spaniolă, Blanco y Negro Music.

Mădălina a cunoscut-o pe DJ Enka la un concert pe care artista l-a susținut anul trecut în regiunea Catalunia, Spania. Încă de la început, cele două au avut o chimie extraordinară, iar peste câteva luni de la întâlnire, DJ Enka i-a propus Mădălinei să lucreze la o piesă împreună.

Aveam deja o bază instrumentală și câteva idei începute. Având amândouă multe proiecte în curs, era difícil să găsim timpul necesar pentru a finaliza acele idei. Însă perioada izolării a pus în stand-by multe dintre planuri și a fost, totodată, un prilej pentru mine de a petrece timp singură, cu gândurile mele, și de a mă reconecta cu mine însămi prin intermediul muzicii. A fost ca o revelație, un moment de inspirație. Într-o zi, m-am așezat la pian și am început să fredonez o melodie. Pe măsură ce orele și zilele treceau, linia melodică începea să prindă contur, ca mai apoi gândurile și sentimentele să se aștearnă pe hârtie. A fost unul dintre momentele fascinante din viața mea!”, a mărturisit Mădălina Coca, finalistă în cadrul concursului Vocea României din 2018.

Așa a luat naștere piesa „Survivor”, care reprezintă un îndemn de a rămâne puternici și încrezători că totul va fi bine, că „spectacolul” vieții va continua, artista comparând viața cu o piesă de teatru.

Fiecare dintre noi trebuie să fie conștient că are capacitatea și puterea lăuntrică de a trece peste orice încercare și de a surmonta orice obstacol al vieții, oricât de greu ar fi el. Speranța moare ultima!”, a mai completat Mădălina. „Simfonia vieții noastre este deja scrisă, trebuie doar să învațăm să o ascultăm”, mai spun versurile scrise de artistă.

Videoclipul piesei a fost realizat și regizat de către VisionGyz (Gabriel Ioan Zidaru) și Gingo Visual (Sergi Pallàs), fiind filmat atât în Romania, cât și pe meleagurile Spaniei. Mădălina întruchipează în videoclip o femeie razboinică și supraviețuitoare.

După experiența memorabilă de la Vocea României din anul 2018, Mădălina a decis să revină în România, după 10 ani în care a trăit la Paris. Pasiunea sa pentru muzică și dorul de țară au fost mai puternice și au determinat-o să ia această decizie și să se implice total în domeniul pe care-l iubește.

Citește în continuare „Ambasadorul Statului Israel în România a oferit 25 de tablete copiilor din programele Hope and Homes for Children”.

Load More Related Articles
Load More By Robert Mutes
Load More In Music

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Pepenele roșu, aliatul frumuseții. Efecte fabuloase și de ce să îl consumi vara aceasta

Pepenele verde, originar din sudul Africii, este cunoscut în întreaga lume ca fiind unul d…