Home Designers Designeri în Vitrina YOKKO – Ediție Specială la Cluj

Designeri în Vitrina YOKKO – Ediție Specială la Cluj

4 min read

Ieri, 29 octombrie 2020 s-a derulat episodul 4 din seria evenimentelor lunare YOKKO. Ne-am dat întâlnire și în octombrie, ca de obicei, cu designerii români, cu creațiile lor prezente în Vitrina YOKKO a magazinului de pe strada Ștefan Octavian Iosif 1-3, intrare din bulevardul Ferdinand nr. 14, din Cluj-Napoca pe de-o parte și cu toți iubitorii de frumos, autentic și inedit românesc, din online, pe de altă parte.

designeri in vitrina yokko

Firește că evenimentul a fost unul aparte, o ediție specială în care, pe fondul unor restricții teribile am pus în centrul atenției tocmai noțiunea de libertate și mai ales libertatea de a crea. Totul a fost privit de la distanța de către utilizatorii de rețele sociale aflați în conexiune cu noi.

Designerii episodului 4 prezenți în vitrina magazinului YOKKO Cluj au fost: Lampadaria Design, Chiramo Paper, Amoresin, Nura Into, Atelierul lui Bogdan, Nani – Night after Night Indispensible, Diferenzial Kraft, Fauve Atelier, Andra Handaric, Candy Heart, Hatiful.

Evenimentul, început la ora 11, încheiat la ora 19, a avut tematica măștilor de tip carnaval, realizate de mâini creative cu spirit liber. Pe lângă etalarea măștilor, am povestit pe rând într-un adevărat maraton de interviuri transmise live din centrul Clujului. Gianina Corondan și echipa Vizită de Lucru au intrat în direct cu suporterii creativității românești, prin 12 interviuri cu designeri, styling artiști, producători locali, oameni de media din Cluj. Transmisiunea live și materialele foto – video poartă semnătura lui Marius Tudose. Printre cei prezenți, îi amintim pe Anca Brășfălean și Ioana Botezan de la EBS Radio, Cornel Crișan de la PrimaTV, Gabriela Popescu (makeup artist și organizator BBM Cluj), Liliana Popa de la Farmec și Georgiana Teers de la salonul Four Reasons.

Pentru cei prezenți, organizați pe ore și distanțați conform rigorilor momentului a fost o delectare să facem cunoștință în „studioul de live-uri” improvizat în magazinul YOKKO din Strada Ștefan Octavian Iosif 1-3, intrare din bulevardul Ferdinand nr. 14, din Cluj-Napoca cu produsele oferite de Băcănia Bolloga, apa Aur’a, Gerovital. Le mulțumim că au fost alături de noi și că sprijină industria creativă din România.

Frumusețea va salva lumea, de aceea noi nu vom înceta s-o căutam în România.

Citește în continuare ”5 minute, un film de Dan Chișu, lansat oficial în 20 noiembrie. 

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Designers

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Noul ULTRABOOST 5 – Un boost de energie de la adidas

adidas prezintă noul Ultraboost 5, recreat de la talpă la partea superioară, pentru a ofer…