Home Hairstyle INTERVIU | Despre viața artiștilor din spatele marilor artiști cu Livia Berceanu, hairstylist și co-fondator Le Grand Art Hub

INTERVIU | Despre viața artiștilor din spatele marilor artiști cu Livia Berceanu, hairstylist și co-fondator Le Grand Art Hub

9 min read

Hairstilist și co-fondator al Art Hub-ului „Le Grand”, Livia Berceanu pune pe primul loc echipa de oameni talentați și creativi alături de care lucrează și creează pentru a pune în lumină frumusețea interioară și exterioară a celor care apelează cu entuziasm la serviciile lor. O echipă de hairstyliști și makeup artiști determinați, pasionați și dedicați pentru care fiecare zi înseamnă o provocare, un proiect, o ocazie de a înfrumuseța atât aspectul, cât și sufletul femeilor care le trec pragul. 

Livia Berceanu le grand
@LeGrandArtHub
Când ai realizat că vrei să lucrezi în industria de beauty și cum ai ajuns să faci asta?

Dintotdeauna. Așa se simte acum, după ani de experiență în acest domeniu. Am fost pasionată încă de mic copil de tot ce înseamnă această lume, am început primele studii încă din timpul liceului, urmând să profesez chiar după terminarea acestuia.

Care sunt satisfacțiile din acest domeniu și ce îți aduce zâmbetul pe buze la începutul unei zile de muncă?

Iubesc ceea ce fac și sunt recunoscătoare pentru acest talent. Când poți face o femeie fericită, ai cea mai mare satisfacție.

Livia Berceanu le grand
Livia Berceanu
Care sunt, din experiența ta, provocările și când apare stresul în această profesie?

În aceasta meserie fiecare proiect este o provocare. Atunci când lucrezi cu oamenii, în special cu femeile, comunicarea este esențială, în special când vine vorba despre aspectul frumusețe. Fiecare dintre noi ne vedem dintr-o altă perspectivă, prin urmare provocarea vine zilnic și constă în a ne asigura că fiecare clientă pleacă cu zâmbetul pe buze și părul radiind de frumusețe.

Care au fost proiectele care au marcat cele mai importante etape în cariera ta și ce proiecte îți permit să fii cât mai creativă?

Imaginea fiecărui artist cu care am colaborat are o amprentă puternică asupra carierei mele. Cred că reprezintă o carte de vizită pentru fiecare din noi. Când vine vorba de creativitate și libertate totală de mișcare, proiectul „Delia” este cel care ocupă primul loc.

Care este secretul colaborărilor reușite atunci când este importantă contribuția fiecărui membru din echipă?

Comunicarea în echipă este foarte importantă. Noi suntem toți artiști. Consider că trebuie să avem idei, să ne implicăm, dar să știm să și ascultăm pentru a păstra un vibe creativ pe tot parcursul proiectului.

Cine sunt specialiștii de beauty cu care ai făcut echipă perfectă și cu cine îți dorești să lucrezi, dar nu ai avut ocazia până acum?

Lucrând în domeniul hairstylingului de peste 10 ani, experiența de a lucra alături de stiliști, fotografi și makeup artiști talentați face parte din rutină, dacă pot spune așa. Este o plăcere să creezi alături de oameni talentați, plini de idei care se îmbină armonios pentru a atinge cele mai bune rezultate, iar energia oamenilor construiește… Cred că la asta se rezumă a fi o echipă perfectă.

Cum facem să prezentăm lumii versiunea noastră cea mai frumoasă zi de zi, dar fără să depunem prea mult efort?

Pentru varianta de zi de zi, întotdeauna merg pe rezultate cât mai naturale, fie că vorbim despre culoarea părului sau niște bucle realizate ușor neglijent în bătaia vântului.

Ce înseamnă frumusețea pentru tine?

Pentru mine frumusețea vine din interior, din starea de bine, acel moment când radiezi pur și simplu.

Cât este de important să lăsăm părul să respire din când în când, fără produse de styling sau de tip leave-in?

Sunt adepta coafurilor naturale, realizate fără extra produse care încarcă parul în mod exagerat. Recomand folosirea unor produse pentru protecția termică înainte de uscare, apoi câteva picături de ulei pentru finisare și luciu.

Spune-ne un secret, ceva mai puțin cunoscut din culisele proiectelor cu artiști și celebrități.

În culise întotdeauna este o lume total diferită de ceea ce se vede din exterior. De cele mai multe ori, stresul, agitația, investiția, situațiile neașteptate etc. sunt lucrurile pe care lumea alege să le uite. Aici e foarte important lucrul în echipă, dar totul e bine când se termină cu bine.

Îți voi povesti o întâmplare (una din multele).

Anul trecut, atât Delia, cât și Andra au avut turnee în mai multe orașe. Întâmplarea a făcut ca două dintre ele să se suprapună. A trebuit să ajungem cu trenul din Baia Mare în București, în noaptea de după concertul Deliei, pentru a putea prinde avionul spre Londra unde urmau două concerte Tradițional cu Andra. Practic, nu am dormit patru nopți. Cam așa este viața „artiștilor” din spatele marilor artiști.

Citește în continuare INTERVIU | Olivia Addams: „Universule, ai mână liberă, surprinde-mă cu ce ai tu mai bun în arsenal!”.

Load More Related Articles
Load More By Roxana Galescu
Load More In Hairstyle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Romanian Jewelry Week 3.0 – 190 designeri de bijuterie contemporană, 9 expoziții colective, 6 locații culturale din București

Romanian Jewelry Week 3.0 sărbătorește bijuteria contemporană între 5 și 9 octombrie cu ex…