Home Arts INTERVIU | Ana-Maria Mărgean – Mica ventrilocă înainte de marea finală „Românii au talent”

INTERVIU | Ana-Maria Mărgean – Mica ventrilocă înainte de marea finală „Românii au talent”

11 min read

Ea este Ana-Maria Mărgean, „micuța ventrilocă” în vârstă de 11 ani care a impresionat cu adevărat juriul emisiunii „Românii au talent” cu numărul său spectaculos de ventrilocie. Andra s-a lăsat cucerită de prestația concurentei și tot artista a fost cea care a și apăsat, totodată, butonul de Golden Buzz, drept pentru care Ana a fost trimisă direct în semifinala competiției. Mai mult decât atât, Florin Călinescu afirmă că tânăra talentată „este sortită să câștige emisiunea pentru că performanța ei este absolută”.

Sursă foto: www.romaniiautalent.protv.ro
Felicitări, Ana-Maria! Ai participat, te-ai dedicat și iată c-ai și ajuns în finala emisiunii „Românii au talent”. Cine te-a îndemnat să participi la acest show?

„Românii au talent” este show-ul meu favorit pe care îl urmăresc de mic copil. Mi-am dorit să particip și eu de foarte mult timp, iar anul acesta a fost probabil momentul meu (am mai încercat la 8 și 9 ani, dar cred că nu eram suficient de pregătită, așa că nu am trecut de preselecții). Acum, însă, faptul că am ajuns în finală, este un vis devenit realitate!

Deși Andra nu știa că este artistul pe care tu îl admiri cel mai mult, nimic nu este întâmplător și tocmai ea a fost prima și cea care s-a lăsat cucerită de momentul tău, drept pentru care a apăsat butonul de Golden Buzz, care te-a trimis direct în semifinalele spectacolului de talente. Te-ai fi gândit că poți ajunge atât de departe, într-un timp relativ scurt?

În sufletul meu, îmi doream să trec mai departe, dar nu mi-am imaginat niciodată să fie așa de frumos și emoționant. Faptul că Andra a fost cea care a apăsat butonul de Golden Buzz, a fost o binecuvântare și-i mulțumesc din suflet! Eu o apreciez extrem de mult, îi cânt piesele de la 5 ani.

Care a fost reacția familiei, a prietenilor, dar și a colegilor tăi de la școală, după ce au văzut că apariția ta de la televizor a ajuns atât de discutată?

Sunt norocoasă să am alături de mine familie, prieteni și colegi care mă apreciază și mă susțin,  ambele momente au impresionat plăcut și ne-am bucurat împreună atât de popularitatea prestațiilor mele, cât și de evoluția acestora în mediul online. Prestația din preselecții a adunat peste 1.4 milioane de vizualizări, ajungând și numărul #4 în tendințe pe YouTube, iar cea din semifinală are deja peste 380.000 de vizualizări. Trăiesc un mix de sentimente: de bucurie, satisfacție pentru momentul în care am ajuns; de admirație și recunoștință pentru jurați, public și telespectatorii de acasă care mă urmăresc și votează… de mulțumire pentru echipa de profesioniști de la Pro TV și „Românii au talent”.

Cum și când ai descoperit că te poartă abilitatea unică de a îmbina arta ventrilociei cu muzica?

Eu fac canto de la vârsta de 5 ani, iar cu ventrilocia cochetez de aproape 2 ani. Faptul că ambele forme de artă îmi plac la fel de mult probabil m-a ajutat în a lua decizia de a le combina, iar rezultatul este unul frumos și apreciat de publicul din România și nu numai.

Păpușa ta prietenă, Lizzy, cea care te-a și acompaniat pe scenă, cum ai descoperit-o? E o poveste mai specială?

Da, este cel mai frumos cadou primit vreodată, este cadoul primit la aniversarea vârstei de 11 ani de la părinții și frățiorii mei. Înainte de Lizzy, practicam cu păpușele făcute de mine din șosete, care primeau diverse roluri/ personalități, precum fetițe cu fundițe și tutu, animăluțe…

Dintre toți cei 11 finaliști rămași, te vezi plecând acasă cu premiul cel mare?

Într-adevăr, suntem 11 finaliști, toți cu șanse mari de câștig, toți fiind foarte buni și bine pregătiți. Clar că va câștiga cel căruia îi va ieși momentul perfect și care va avea admirația publicului, făcându-i să voteze. Eu, momentan, mă concentrez să-mi iasă momentul exact așa cum mi l-am închipuit.

Ce artist-ventriloc, din țară sau din străinătate, reprezintă un exemplu pe care ai vrea să îl urmezi la rândul tău?

Idolul meu este Terry Fator, care se află în Statele Unite ale Americii și care, pe lângă faptul că este un ventriloc foarte bun, este și un cântăreț desăvârșit și impersonează excelent diverse voci celebre. Îl urmăresc de câțiva ani și sunt sigură că, prin muncă continuă, pot ajunge și eu  la o performanță bună și, de ce nu, chiar să prestez alături de el în Las Vegas. Pe partea vocală, consider că Andra este un artist complet care are abilitatea spectaculoasă de a cânta orice gen muzical, toate potrivindu-i-se perfect. Sper să pot ajunge și eu la această performanță într-o bună zi.

Dintre artiștii internaționali, idolul meu mai este și Jennifer Hudson, eu fiind o iubitoare de muzică soul, R&B, jazz… un alt vis ar fi să pot cânta măcar o piesă alături de o artistă așa mare ca JHud.

Ce mesaj transmiți publicului cititor și nu numai înainte de marea finală a show-ului „Românii au talent”?

Sper să fie alături de mine la fel ca în semifinală și să mă voteze, astfel să mă ajute să-mi pot îndeplini un mare vis. Sper ca momentul meu să emoționeze, am gândit acest moment special pentru spectatori și telespectatori, pentru o seară de poveste, pentru că ceea ce mi se întâmplă de ceva vreme este… de poveste! Sper să fie o poveste cu happy ending!

Citește în continuare Premieră la Iași în 2021, la Romanian Creative Week: Concerte în grădinile Palas Mall și tabără muzicală.

Load More Related Articles
Load More By Robert Muteș
Load More In Arts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

MUST WATCH | 5 filme pe care să le vezi în luna ianuarie la cinema

Pe măsură ce înaintăm în noul an, din ce în ce mai multe titluri își fac apariția pe piața…