Home Events Ziua Oceanului Planetar pe Discovery Channel

Ziua Oceanului Planetar pe Discovery Channel

3 min read

Inovație pentru un Ocean sustenabil. Aceasta este tema centrală a evenimentului care sărbătorește Ziua Oceanului Planetar în 2020.

Ziua Oceanului Planetar
Sursă foto: www.discoveryuk.com
Inovație

Un termen dinamic, încărcat de speranță, care se referă la introducerea de noi metode, idei, produse și practici pentru asigurarea sănătății oceanului și a planetei.

Anul acesta, pe 8 iunie, Ziua Oceanului Planetar va fi sărbătorită printr-un eveniment virtual realizat în parteneriat cu organizația Oceanic Global.

Documentare

Pe parcursul weekend-ului dedicat Zilei Oceanului Planetar, Discovery Channel transmite o serie specială de documentare.

Planeta Plasticului

Duminică, 7 iunie, începând cu ora 21:00, puteți urmări un documentar care a avut premiera pe Discovery Channel în aprilie 2020 și care pune în discuție poluarea cu plastic provocată de om și efectul global pe care îl are asupra sănătății planetei și a oamenilor care o locuiesc. Întinzându-se pe trei continente, filmul ilustrează catastrofele în curs de desfășurare: câmpuri pline de gunoi, munți de gunoaie, râuri și mări înfundate cu deșeuri și atmosfera sufocată cu emisiile otrăvitoare provenite din producția și prelucrarea plasticului.

Deși speră să determine acțiuni individuale pentru reducerea materialelor plastice în viața noastră de zi cu zi, documentarul vine cu un mesaj clar care dezvăluie cauza principală a problemei: industria plasticelor. Planeta Plasticului subliniază faptul că acțiunile de curățenie și evitarea folosirii ambalajelor și produselor din plastic sunt cruciale, dar adevărata soluție este în sarcina corporațiilor și, în primul rând, producția în masă de plastic trebuie să fie oprită.

Oceanele și giganții lor

Duminică, 7 iunie, ora 23:00, puteți urmări povestea oamenilor de știință care au descoperit, prin dovezi video și decodarea unor înregistrări ale sunetelor transmise de balene, cum vânează acestea. Un documentar care acordă un acces unic în lumea magică subacvatică, descoperind și dezvăluind secretele viețuitoarelor marine.

Citește în continuare #NoNewClothes | 90 de zile în care să îți regândești relația cu moda.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Events

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Versacepolis | Versace primăvară-vară 2021

Pentru prezentarea colecției primăvară-vară 2021, inspirată de frumusețea și energia natur…