Home Fashion Pitti Immagine anulează evenimentele din acest an

Pitti Immagine anulează evenimentele din acest an

3 min read

Pitti Immagine anunță anularea tuturor evenimentelor fizice programate pentru acest an, inclusiv Pitti Uomo, unul dintre cele mai importante evenimente destinate bărbaților pasionați de modă și stil.

Foto: Dacian Foldi – the Storyalist

După ce în aprilie s-a anunțat amânarea ediției Pitti Uomo din iunie pentru începutul lunii septembrie, decizia finală dezvăluie anularea tuturor evenimentelor care urmau să aibă loc în acest an.

„Tot personalul Pitti Immagine a lucrat cu entuziasm timp de trei luni și nu a fost neglijat niciun aspect: de la investițiile în asigurarea igienizării și amenajarea unor spații noi, calitative, până la afilierea cu hotelurile din oraș”, a declarat directorul executiv, Raffaello Napoleone.

Potrivit unui comunicat de presă, organizatorii târgului din Florența au admis „numărul insuficient de confirmări de prezență și dificultățile persistente ale companiilor”, de aceea preferând să amâne toate evenimentele fizice până în ianuarie și să se concentreze pe implementarea și promovarea platformei digitale Pitti Connect, care va fi disponibilă pentru expozanți și pentru cei din industrie începând cu luna iulie.

„Este o decizie dureroasă, dar inevitabilă, impusă de dificultățile operaționale și economice pe care majoritatea firmelor de producție și de distribuție le au”, a declarat președintele Pitti Immagine, Claudio Marenzi, citând și incertitudinile legate de călătoria prin prin anumite țări și de carantină, care „influențează în mod evident planurile cumpărătorilor internaționali”.

Citește în continuare Pitti Uomo: comunitatea românilor cu stil.

Load More Related Articles
Load More By Roxana Galescu
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

INTERVIU | Sweet Paprika – Gabriela Atanasov: „Everybody can be a sweet paprika girl”

Creator de conținut în mediul online, creator de haine, antreprenor, la bază artistă neînț…