Home Arts #WesAndersonNews | Premiera „The French Dispatch” a fost amânată din nou

#WesAndersonNews | Premiera „The French Dispatch” a fost amânată din nou

2 min read

Cei care așteptau cu nerăbdare cel mai noul film al lui Wes Anderson vor primi vestea cu tristețe. #Priorities. Încă nu știm când și în ce condiții „The French Dispatch” va avea premiera în cinematografe sau dacă va fi aleasă o lansare online, dar ne-am propus să urmărim cele mai noi informații și să vă ținem la curent.

The French Dispatch

Data de lansare în cinematografe a filmului, inițial stabilită pentru 24 iulie, a fost mai întâi amânată pentru 16 octombrie din cauza pandemiei, iar în prezent „The French Dispatch” apare pe calendarul premierelor ca amânat pentru o dată nestabilită.

Din distribuția filmului care aduce la viață o colecție de povestiri publicate în ediția finală a unei reviste dintr-un oraș francez fictiv din secolul XX fac parte Timothée Chalamet, Saoirse Ronan, Edward Norton, Bill Murray, Owen Wilson, Adrien Brody, Tilda Swinton, Benicio Del Toro, iar lista actorilor extrem de cunoscuți și apreciați nici măcar nu se termină aici.

Până la lansarea „The French Dispatch”, recomandăm alte câteva titluri cu rezonanță, regizate de Wes Anderson, precum Hotel Grand Budapest, Fantastic Mr. Fox, Isle of Dogs, The Royal TenenbaumsThe Life Aquatic with Steve Zissou sau aruncați un ochi pe lista de filme care nu au beneficiat de distribuție în cinematografe și au fost lansate online în 2020.

Citește în continuare Agenda culturală | 5 evenimente de neratat în țară.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Arts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Blood Network | Donează sânge și mergi la UNTOLD sau Neversea

Organizatorii festivalurilor UNTOLD și Neversea continuă și în acest an Campania Blood Net…