Home LifeStyle Top 5 filme lansate online în 2020

Top 5 filme lansate online în 2020

5 min read

Anul acesta nu am avut opțiunea să evadăm în răcoarea și poveștile din cinematografe. Din fericire, studiourile și-au dat seama că lansarea de filme noi direct către consumatori este cea mai bună soluție într-o situație cu durată imprevizibilă, precum pandemia COVID-19, astfel încât mai multe producții ce urmau să fie distribuite în acest an în cinematografe pot fi urmărite acum de acasă.

filme lansate online
Sursă foto: www.indiewire.com
Miss Juneteenth

Turquoise Jones, mamă singură, își pregătește fiica adolescentă și rebelă pentru concursul de frumusețe „Miss Juneteenth”, pe care ea însăși l-a câștigat în adolescență. Marcând un impresionant debut regizoral al lui Channing Godfrey Peoples, „Miss Juneteenth” este o poveste simplă despre relația dintre mame și fiice, despre oportunități pierdute și speranțe și vise transmise de la o generație la alta.

You Should Have Left

Theo Conroy (Kevin Bacon), soția sa Susanna (Amanda Seyfried) și fiica lor Ella (Avery Essex) închiriază o casă de vacanță cu scopul de a se reconecta și de a depăși problemele din relație. Locul de vacanță care la început părea perfect se transformă într-un coșmar atunci când amănunte din trecutul lui Theo încep să se dezvăluie și o forță sinistră din casă pare să îl pedepsească pentru fapte pe care el susține că nu le-a săvârșit.

Irresistible

Scris și regizat de Jon Stewart, Irresistible este un film de comedie despre ce se întâmplă când un mic oraș din Wisconsin devine principala atracție a circului cu temă politică. Gary (Steve Carell), strategul de vârf al democraților, ajută un veteran pasionat (Chris Cooper) să candideze pentru funcția de primar.

The King of Staten Island

Pete Davidson este The King of Staten Island într-un nou film regizat de Judd Apatow. Scott Carlin, un tânăr de 24 de ani, este afectat de dispariția tatălui său, un pompier respectat și apreciat care a murit la datorie pe când el avea doar șapte ani. În timp ce sora sa mai mică și ambițioasă pleacă la colegiu, Scott trăiește în continuare cu mama sa și își petrece zilele fumând și relaxându-se cu prietenii. Dar când mama lui începe o relație tot cu un pompier, pe nume Ray, ia naștere un lanț de evenimente care îl vor forța pe Scott să își înfrunte durerea și să facă primii pași către disciplină, motivație și iubire.

Capone

Filmul urmărește ultima etapă din viața lui Al Capone, interpretat de Tom Hardy, după executarea unei sentințe care l-a condamnat la închisoare pentru evaziune fiscală. Privat de puterea cu care era obișnuit, bolnav de sifilis și după ce și-a pierdut toți prietenii și aliații, își amintește de trecutul său criminal și de actele de violență comise din ordinele sale pe străzile din Chicago.

Citește în continuare Documentarul „No Festival – a concert for no one” | spiritul Electric Castle continuă să vibreze în 2020.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In LifeStyle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Rico888 și Killa Fonic lansează prima piesă în limba italiană – Tango & Cash

Rico888 și Killa Fonic aduc prima piesă în limba italiană, Tango & Cash, al cărui nume…