Home Fashion Colecția Children of the Discordance primăvară-vară 2021 | The Protect Archives ll

Colecția Children of the Discordance primăvară-vară 2021 | The Protect Archives ll

3 min read

Brandul japonez Children of the Discordance și-a prezentat colecția de primăvară-vară 2021, The Protect Archives ll, cu videoclipul regizat de Katsumi Minami, în cadrul Săptămânii modei digitale din Milano. Acesta a fost debutul brandului la Săptămâna modei din Milano, după ce a prezentat ultimele două colecții la Tokyo Fashion Week. Pentru cea mai recentă colecție, brandul a folosit piese vestimentare din arhivă oferindu-le un aspect modern.

Videoclipul de 15 minute care prezintă skateboarderi pe străzile orașului japonez surprinde esența colecției de primăvară „chiar mai în profunzime decât aș fi putut într-o prezentare de modă pe podium”, a spus designerul Hideaki Shikama.

„Îmbrăcămintea nu este făcută să reziste pentru totdeauna. Piesele din marile arhive de creații vestimentare nu vor fi folosite din cauza dimensiunilor care nu mai sunt actuale, a petelor și a găurilor, care ar lăsa îmbrăcămintea neatinsă sau uitată. Children of the Discordance utilizează aceste arhive deconstruind piesele care altfel s-ar devaloriza într-un depozit, tăindu-le și păstrând părțile utilizabile, creând un articol nou, modern și purtabil.”

Citește în continuare Rihanna a colaborat cu designerul Amina Muaddi pentru colecția FENTY 7-20.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Se deschide expoziția de pălării semnată NITA SAO x Sun Plaza

Ana Istodorescu aduce universul elegant al pălăriilor unicat și al colecțiilor inspirate d…