Home Music Andra și Pepe și-au unit forțele pentru „Inima mea” feat. Connect-R

Andra și Pepe și-au unit forțele pentru „Inima mea” feat. Connect-R

3 min read

Prieteni de mai bine de 10 ani, Andra și Pepe colaborează pentru prima oară pentru piesa „Inima mea”. Nu întâmplător, data lansării este 20 iulie, ziua de naștere a lui Pepe. Cântăreața Andra și-a dorit să sărbătorească această ocazie a bunului său prieten cu un videoclip pe care Pepe și-l imagina încă de când înregistrau în studio piesa.

Nu se putea o zi de naștere mai frumoasă! Andra a acceptat fără ezitare să facem acest duet și să filmăm clipul în condiții speciale, date de această perioadă. Sunt fericit că am de ziua mea alături familia și prietenii, sunt recunoscător că suntem sănătoși și fac ce îmi place. Îmi doresc ca piesa noastră să ajungă la inimile a multor oameni și să ne revedem curând la concerte, în siguranță!”, a declarat Pepe.

Nu îmi puteam imagina o altă voce decât a lui Pepe pe această piesă cu accente latino. Este o plăcere să cânt cu prieteni buni, cum sunt Pepe și Connect-R, cred să se simte în piesă și se vede în videoclip ce bine ne simțim împreună!”, a declarat Andra.

Unul din compozitorii piesei este chiar Connect-R, care li s-a alăturat celor doi cu o strofă care dă sare și piper poveștii scrise pe note muzicale. El a scris piesa alături de George Hora. „Am compus «Inima mea» cu gândul la relațiile care întâmpină dificultăți, apar probleme în cuplu chiar din cauza familiei, ceea ce e greu de crezut, dar încă se întâmplă în zilele noastre, în 2020. Andra și Pepe au o chimie grozavă și m-am bucurat să aud piesa pe vocile lor, cu energia lor!”, a spus entuziasmat și Connect-R.

Regia clipului este semnată de Dan Petcan, iar piesa este o producție Pepe Latin Music și Andra Records.

Citește în continuare BAC de 10 | Neversea.

Load More Related Articles
Load More By Robert Mutes
Load More In Music

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Lady Gaga lansează un nou produs cosmetic pentru conturul ochilor. Eye-Dentify by Haus Laboratories

Așteptarea a luat sfârșit, iar Haus Laboratories, unul dintre cele mai îndrăgite branduri …