Home Events BAC de 10 | Neversea

BAC de 10 | Neversea

2 min read

Organizatorii festivalului Neversea vin cu vești bune pentru absolvenții care vor sa participe la campania „BAC de 10”. Toți cei care au promovat examenul de Bacalaureat pot cumpăra începând de astăzi abonamente Anytime pentru festivalul Neversea, folosind voucherul valoric de 20 de euro.

Prețul unui abonament Anytime la festivalul Neversea, cu voucherul aplicat, va fi de 116 euro + taxe, din prețul final de 136 euro + taxe. Aceste abonamente le asigură accesul la una dintre următoarele trei ediții ale festivalului Neversea, la alegere. Această campanie va fi valabilă începând de astăzi până pe data de 15 septembrie.

Pentru a lua parte la această campanie, toți absolvenții trebuie să completeze un formular aflat pe site-ul neversea.com, iar apoi vor primi un cod unic care le va asigura discount-ul, plus un link de unde vor putea achiziționa abonamentele Anytime. Campania este disponibilă pentru absolvenții care s-au înscris și au luat Bacalaureatul, dar nu cu nota 10.

Cei care au luat 10 la BAC, pot afla pe neversea.com/bacde10 cum pot intra în posesia unui abonament gratuit.

Citește în continuare 100.000 de speranțe pentru un castel reabilitat la Electric Castle 2021.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Events

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Alina Manole, fata cu Luna Pătrată, lansează pe 10 decembrie 2020 un nou material discografic, pentru prima dată sub formă de VINIL!

În anul surprinzător 2020, Alina Manole și colegii ei de scenă, Raul Kusak, Adi Tetrade și…