Home Books În această toamnă, Mariah Carey lansează cartea „The Meaning of Mariah Carey”

În această toamnă, Mariah Carey lansează cartea „The Meaning of Mariah Carey”

3 min read

Mariah Carey, cântăreață de muzică pop și R&B, compozitoare și actriță de succes, își împărtășește memoriile cu fanii din lumea întreagă prin intermediul unei cărți intitulate „The Meaning of Mariah Carey”, pe care urmează s-o lanseze în toamnă.

Sursă foto: EW.com

Cea mai apreciată și ascultată cântăreață americană, cunoscută pentru hiturile lansate de-a lungul carierei sale, Mariah Carey face anunțul pe paginile de socializare și pune la cale o surpriză neașteptată pentru cei 30 de ani de carieră și pentru susținătorii săi de pretutindeni. Artista a mărturisit că este entuziasmată să anunțe finalizarea viitoarei sale cărți „The Meaning of Mariah”, care va fi lansată în toamna anului acesta, pe 29 septembrie, de Andy Cohen Books.

Cartea mult așteptată, care va cuprinde tot ceea ce a realizat celebra solistă încă de la începuturile sale și până în prezent, relațiile publice pe care le-a avut, luptele atât pe plan profesional, cât și personal, alături de multe alte amănunte uimitoare, a fost scrisă în colaborare cu jurnalista Michaela Angela Davis, expertă în modă și „activist în imagine”.

Mi-a luat toată viața să am curajul să-mi pun pe foaie memoriile. Vreau să transmit, prin această carte, ascensiunile și coborâșurile, triumfurile și traumele, dezbaterile și visele care au contribuit la ceea ce sunt astăzi.”, a declarat Mariah Carey într-o scrisoare deschisă fanilor.

Această carte a fost scrisă din amintirile mele, din greșelile mele și, bineînțeles, din luptele mele. Scrierea acestei cărți a fost incredibil de grea și umilitoare, dar în același timp și vindecătoare.”, a mai completat celebra artistă.

Citește în continuare Rihanna a colaborat cu designerul Amina Muaddi pentru colecția FENTY 7-20.

Load More Related Articles
Load More By Robert Muteș
Load More In Books

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

MUST WATCH | 5 filme pe care să le vezi în luna ianuarie la cinema

Pe măsură ce înaintăm în noul an, din ce în ce mai multe titluri își fac apariția pe piața…