Home Beauty News Tendințe de vară. Inspirație pentru păr mediu

Tendințe de vară. Inspirație pentru păr mediu

4 min read

Let’s start fresh! Cu un stil cool care îți va scoate în evidență trăsăturile și care va fi confortabil în zilele călduroase de primăvară și vară. Nu trebuie să faci o schimbare drastică de la început, dacă nu vrei. Începe prin a renunța la câțiva centimetri pentru a obține un bob lung, iar apoi vei prinde curaj când vei descoperi libertatea pe care ți-o oferă această tunsoare pentru păr mediu.

păr mediu
Sursă foto: Getty Images

Există atât de multe variante de bob încât poți găsi cu siguranță un stil care să se potrivească perfect formei feței tale. Pentru fețele rotunde ar trebui să optezi pentru un bob lung care trece de bărbie, care este de asemenea excelent și pentru fețele în formă de inimă, echilibrând fața și arătând bine inclusiv cu breton. Pentru fețele mai lungi și ovale, o tunsoare dreaptă și precisă pentru păr mediu se potrivește de minune și accentuează linia maxilarului.

Pe lângă forma feței, este important să iei în considerare care este tunsoarea cea mai potrivită stilului tău de viață. Dacă nu ai mult timp pentru a-ți aranja părul, ar trebui să optezi pentru un stil care necesită întreținere minimă, care nu va trebui coafat în fiecare zi utilizând instrumente de styling.

Textura este un alt lucru de luat în considerare atunci când alegi să te tunzi mai scurt. Este important să găsești, cu ajutorul hair stilistului la care apelezi, o tunsoare care să funcționeze pentru textura părului tău. Dacă ai părul fin, ceea ce funcționează pentru tine poate să nu funcționeze pentru cei cu păr gros sau creț. Persoanele cu părul creț pot descoperi în schimb că tiparul lor de bucle va deveni mai strâns după o tunsoare eficientă.

Citește în continuare Vă deranjează firele de păr alb cu aspect neplăcut sau părul alb crescut la rădăcini? SOS – ajutor pentru îngrijirea părului acasă.

Load More Related Articles
Load More By Roxana Galescu
Load More In Beauty News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

„Speranțe vis, speranțe flori” al Mihaelei Runceanu, primul șlagăr românesc remixat în cadrul glo™ Creative Camp by Electric Castle

Începutul anului este marcat de lansarea celor trei creații muzicale ale taberei glo™ Crea…