Home Music Seredinschi lansează prima fază a iubirii de pe primul său EP, „Stări”

Seredinschi lansează prima fază a iubirii de pe primul său EP, „Stări”

4 min read

Seredinschi, cuceritorul din gașca de artiști de la HaHaHa Production și actor în serialul „Profu” de la Pro Tv, lansează „Dor să te”, o piesă despre dragostea fără răspuns a cărei unică alinare ajunge să fie uitarea.

Seredinschi

„Dor să te” este inclusă pe primul EP al artistului, „Stări”, care va fi dezvăluit stare cu stare în următoarea perioadă și în care Seredinschi cântă despre toate fazele iubirii cu urmele pe care ea le lasă în fiecare îndrăgostit.

„Toti stim cum e sa iubesti fara sa primesti niciun raspuns, asa ca ce ne ramane de facut decat sa uitam?! Fiecaruia ne este dor de ceva si imi doresc ca Dor sa te sa mai aline putin din toate dorurile noastre din ultima perioada”, declara artistul Seredinschi care recunoaste ca iubirea este sentimentul care ii ghideaza intreaga existenta.

Desi vorbeste despre o iubire neimplinita care lasa in urma o anxietate profunda, „Dor sa te” are un instrumental care nu lasa ascultatorul sa ramana in melancolie:

„Imi doresc ca Dor sa te sa fie piesa oamenilor liberi, de la cei mici la cei mari. Ea descrie iubirea, in forma sa degradata, dar instrumentalul te face din prima secunda se te ridici si sa topai de fericire. Sunt sigur ca oamenii se vor distra grav pe piesa asta si vor crea povesti frumoase pe acest ritm.”, marturiseste Seredinschi nerabdator sa isi cante cat mai curand iubirea in toate fazele ei, la concerte, in fata oamenilor alaturi de care sa se bucure si sa danseze.

„Mi-a fost atat de dor de cantat, incat am folosit balconul ca scena, iar vecinii probabil ca imi stiu deja EP-ul pe de rost, inainte sa-l lansez oficial. Au fost spectatorii mei in ultimele luni si mi-au ascultat toate trairile pe note din ultima perioada. Le multumesc ca m-au suportat si ca mi-au mai alinat dorul de concerte”, povesteste artistul Seredinschi.

Co-productie HaHaHa Production si Cat Music, cu muzica facuta de Sebastian Seredinschi alaturi de Roland Kiss si Vlad Ciresan, versurile scrise de Sebastian Seredinschi si Vlad Ciresan si mix/masterul semnat de Florin Boka, „Dor sa te” este rezultatul trairilor intense ale artistului si a iubirii ce se transforma uneori dureros in anxietate.

Citește în continuare Antonia alături de Alina Ceușan în noul videoclip al piesei „Como ¡Ay!”

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Music

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Versacepolis | Versace primăvară-vară 2021

Pentru prezentarea colecției primăvară-vară 2021, inspirată de frumusețea și energia natur…