Home Arts Salvatore, Shoemaker of Dreams | Documentarul despre Salvatore Ferragamo va avea premiera în septembrie la Veneția

Salvatore, Shoemaker of Dreams | Documentarul despre Salvatore Ferragamo va avea premiera în septembrie la Veneția

4 min read

De la planurile pentru continuarea filmului Call Me By Your Name, care ne-a făcut să ne îndrăgostim iremediabil de Timothée Chalamet, la serialul We Are Who We Are și drama Blood on the Tracks, inspirată de albumul lansat în 1975 de Bob Dylan, regizorul italian Luca Guadagnino are un an încărcat de proiecte pe care le așteptăm cu nerăbdare. Dar astăzi ne-a atras în mod special atenția Salvatore, Shoemaker of Dreams, un documentar la care a lucrat în ultimii 3 ani și care va avea premiera în septembrie.

Salvatore, Shoemaker of Dreams
Sursă foto: www.mvcmagazine.com

Documentarul Salvatore: Shoemaker of Dreams urmărește viața designerului Salvatore Ferragamo de la începuturile sale în Napoli, până la succesul său timpuriu în California, precum și întoarcerea sa în Florența unde a fondat și a dezvoltat în anii 1930 și 1940 brandul care îi poartă numele. În documentar vor apărea și membri ai familiei Ferragamo care vor împărtăși amintiri despre designer și vor oferi o nouă perspectivă asupra evoluției brandului.

„Este o onoare pentru mine și pentru întreaga familie ca un regizor de nivelul lui Luca Guadagnino să se intereseze de istoria familiei noastre, adaptând povestea pentru marele ecran”, spune Ferruccio Ferragamo, fiul cel mai mare al lui Salvatore Ferragamo și actualul președinte al companiei.

Documentarul include și unul dintre ultimele interviuri acordate de soția lui Ferragamo, Wanda Milletti.

Scenariul este realizat de Dana Thomas, care a scris cărțile „Gods And Kings: The Rise And Fall Of Alexander McQueen and John Galliano” și „Deluxe: How Luxury Lost Its Luster”, iar interviurile din documentar au fost luate de Giuppy D’Aura, care a lucrat alături de regizor la realizarea filmelor Call Me By Your Name și Suspiria.

Salvatore, Shoemaker of Dreams, noul documentar de modă dedicat vieții lui Salvatore Ferragamo și regizat de Luca Guadagnino, va fi proiectat în cadrul secțiunii Out of Competition la cea de-a 77-a ediție a Festivalului de Film de la Veneția.

Citește în continuare Pedro Almodóvar și Tilda Swinton au început filmările pentru primul proiect în engleză al regizorului spaniol.

Load More Related Articles
Load More By Roxana Galescu
Load More In Arts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Focus on Romanian Designers: prezentare de modă și lansarea ediției de vară Fashion Premium Magazine

Fashion Premium Magazine continuă promovarea designerilor români și a creativității autoht…