Home Health & Beauty Expert advice Rutina de îngrijire de la Careless Beauty pentru o piele luminoasă iarna

Rutina de îngrijire de la Careless Beauty pentru o piele luminoasă iarna

10 min read

Fiecare anotimp produce schimbări în corpul nostru. Schimbările de temperatură, condițiile de vânt sau ploaie, precum și lipsa zilelor însorite constituie factori externi care influențează starea pielii noastre. La începutul iernii, corpul se adaptează la noile condiții climatice. În această perioadă, pielea poate să treacă prin tot felul de stări, toate fiind influențate și dezvoltate de starea generală a pielii la momentul intrării în sezon. Iată ce se petrece cu fiecare tip de ten pe parcursul acestui anotimp și ce ritual de îngrijire putem adopta pentru a menține o piele luminoasă, echilibrată și sănătoasă.

piele luminoasă iarna

Tenul uscat poate deveni și mai uscat sau chiar raporta descuamări sau mâncărimi pe anumite zone (frunte sau pomeți). Un ten uscat are nevoie să suplimenteze aplicarea cremelor hidratante pentru față și corp. În acest sens, Crema cu efect regenerator Careless Beauty, prin conținutul de cătină, miere, căpăceală de albine și alte extracte 100% naturale, va hidrata și hrăni tenul, eliminând senzația de uscăciune. De asemenea, hidratarea internă NU trebuie neglijată. Un consum de minim 2 litri de apă este esențial organismului pentru a asigura buna funcționare a procesele metabolice. Pe lângă hidratarea internă și externă, recomand masarea tenului cu un gomaj gentil și menținerea lui timp de 10-12 minute. Ulterior, aplicarea Compresei revitalizante Careless Beauty face minuni prin conținutul de suc de cătină proaspăt și sevă de mesteacăn al acestei măști cosmetice. Hidratează și vitaminizează puternic și lasă un ten extrem de luminos. Urmând acești pași, veți ajuta foarte mult în eliminarea celulelor care și-au încetat activitatea și în dobândirea unui ten catifelat.

Tenul mixt se poate confrunta cu un exces de sebum sau cu puncte negre mai voluminoase. Întotdeauna când sunt schimbări climatice, corpul asimilează mai mult, dar și purifică mai mult. Totul se întâmplă astfel pentru a pregăti și seta organismul conform noilor condiții atmosferice. Așadar, pentru a scăpa de surplusul neplăcut (sebum și/sau reziduuri din pori) apărut în zona T, recomand următorul ritual:

Dimineața

Demachierea cu Apă din flori de lavandă/ulei, aplicarea Loțiunii pentru ten mixt Careless Beauty, aplicarea unei creme hidratante și cu filtru UV 30.

Seara

Același proces de demachiere, aplicarea unei Măști pentru ten mixt Careless Beauty și, la final, masarea tenului cu Crema cu efect regenerator pe zona ochilor, față, gât și decolteu.

 

Tenul gras nu este nici el ferit de excesul de sebum. Mai mult, poate resimți aceste schimbări prin senzația constantă de ten încărcat. Însă un ten gras nu prezintă doar sebum în exces. Dacă există și mici chisturi polisebacee (acumulări neregulate de sebum resimțite ca niște coșuri în piele) acestea se pot inflama sau redimensiona.

Vă puteți ajuta și echilibra secreția de sebum cu următorul ritual:

Dimineața

Demachierea cu Apă din flori de lavandă combinată, pe dischetă, cu câteva picături de Extract uleios cu fructe de cătină Careless Beauty și, ulterior, aplicarea Loțiunii pentru ten gras.

Pe parcursul zilei

Puteți pulveriza Apa din flori de lavandă ori de câte ori simțiți nevoia. Aceasta va ajuta în echilibrarea pH-ului pielii și în eliminarea sebumului.

Seara

Același proces de demachiere menționat mai sus plus aplicarea unui Gomaj pentru ten gras și a unei Măști pentru ten gras de la Careless Beauty, urmate, la final, de masarea tenului cu Cremă cu efect regenerator.

Tenul acneic. În cazul unui ten acneic, lucrurile se complică iarna. La schimbare de anotimp, orice tip de acnee tinde să capete amploare. Pustulele devin din ce în ce mai inflamate sau altele își fac apariția acolo unde nu au fost prezente. Extinderea inflamației se produce din cauza schimbărilor hormonale, influențate de anotimp și de purificările lunare de la nivelul pielii.

Iată cum puteți trata acneea în plină iarnă și în ciuda schimbărilor din metabolism:

Dimineața

Demachierea cu Apă din fructe de cătină combinată, pe dischetă, cu câteva picături de Extract uleios cu fructe de cătină Careless Beauty, aplicarea Loțiunii Antiacnee și aplicarea Cremei cu efect regenerator.

Seara

Același proces de demachiere amintit mai sus, reaplicarea Loțiunii Antiacnee, aplicarea unui Gomaj pentru ten gras/acneic și a unei Măști Antiacnee, urmate, la final, de masaj cu Crema cu efect regenerator.

Crema pătrunde mult mai rapid în piele dacă, atunci când se aplică, se pulverizează și puțină Apă din fructe de cătină. Particulele acestei ape regenerative ajută crema să se absoarbă rapid și profund în epidermă. Produsele antiacnee Careless Beauty sunt brevetate și au la bază formule dermato-cosmetice bazate 100% doar pe extracte vegetale din plop negru, cimbrișor, cătină și diverse rășini, toate cu rol anti-inflamator, cicatrizant și regenerativ. Folosind produsele cu regularitate, acneea se vindecă 100%, fără a rămâne cu cicatrici.

Pentru hidratarea pielii corpului, mai ales toamna și iarna, recomand aplicarea unui ulei preferat în cel mai prielnic moment, atunci când gradul de absorbție este 100% garantat. Acest moment este la duș, când pielea este caldă și umedă, când porii sunt deschiși și particulele de apă facilitează o absorbție profundă și rapidă. Dacă sunteți în căutarea unui produs 100% natural pentru vitaminizare corporală, recomand noul produs Careless Beauty, Magie pentru trup – emulsie vegetală cu tuberoze și uleiuri eterice. Miroase fabulos și reprezintă o formulă cu totul specială, minuțioasă și în ediție limitată.

Citește în continuare Planuri pentru 2021? 5 scopuri ușor de îndeplinit pentru o viață sănătoasă.

Load More Related Articles
Load More By Ioana Adina Oancea
Load More In Expert advice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

RELAȚIA DINTRE PIELE ȘI MINTE – Cum resimte pielea STRESUL și ANXIETATEA

Pielea este cel mai mare organ al corpului cu rol primordial în receptivitatea tactilă. Ea…