Home Arts Rock ‘n’ Roll With Me – o nouă expoziție dedicată lui David Bowie

Rock ‘n’ Roll With Me – o nouă expoziție dedicată lui David Bowie

3 min read

Expoziția intitulată Rock ‘n’ Roll With Me: Bowie / MacCormack 1973-76 cuprinde fotografii unice făcute între 1973 și 1976 de Geoff MacCormack, prieten apropiat al lui David Bowie. 60 dintre aceste fotografii vor fi expuse la Brighton Museum & Art Gallery în perioada 17 octombrie – 6 iunie 2021.

David Bowie MacCormack
Foto: Geoff MacCormack / happymag.tv

Relația strânsă dintre Bowie și MacCormack i-a oferit acestuia din urmă acces fără precedent în viața privată a artistului.

Considerat unul dintre oamenii care l-au cunoscut cel mai bine pe Bowie,  Geoff MacCormack a fost alături de artist în timpul turneelor și pe platourile de filmare, reușind să adune o colecție de fotografii care nu au mai fost expuse până acum și care oferă o privire intimă asupra prieteniei dintre cei doi și asupra vieții uneia dintre cele mai mari vedete rock din toate timpurile.

Imaginile care vor fi expuse au fost realizate din 1973, când a început turneul Ziggy Stardust, inclusiv din călătoria de pe teritoriul URSS cu Trans-Siberian Express, până în 1976 pe platourile de filmare de la The Man Who Fell To Earth.

expoziție David Bowie
Foto: Geoff MacCormack / happymag.tv
expoziție David Bowie
Foto: Geoff MacCormack / happymag.tv
expoziție David Bowie
Foto: Geoff MacCormack / happymag.tv
Foto: Geoff MacCormack / happymag.tv

Biletele pentru expoziția Rock ‘n’ Roll With Me: Bowie / MacCormack 1973-76 sunt puse în vânzare pentru intervale de timp riguros desemnate, cu scopul de a menține un mediu social distanțat pentru vizitatori și personalul Brighton Museum & Art Gallery. Mai multe detalii sunt disponibile pe brightonmuseums.org.uk.

Deși regulile impus de pandemie nu pot fi ignorate, informațiile oficiale din acest moment anunță că expoziția va rămâne deschisă până pe 6 iunie 2021, astfel încât veți avea suficient timp să vedeți aceste imagini unice dintr-o perioadă de reper din istoria culturală.

Citește în continuare Premiul Nobel pentru Literatură 2020.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Arts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Rico888 și Killa Fonic lansează prima piesă în limba italiană – Tango & Cash

Rico888 și Killa Fonic aduc prima piesă în limba italiană, Tango & Cash, al cărui nume…