Home LifeStyle PREMIERĂ! Netflix și Higher Ground Productions aduc pe micile ecrane filmul „Worth”

PREMIERĂ! Netflix și Higher Ground Productions aduc pe micile ecrane filmul „Worth”

4 min read

Filmul „Worth” se va lansa în luna septembrie a anului acestuia și va fi difuzat exclusiv pe Netflix. Higher Ground Productions, compania de producție a soților Obama, va contribui la prezentarea filmului împreună cu cei de la Netflix, care au anunțat deja achiziționarea drepturilor de autor pentru Canada, Statele Unite ale Americii, Australia, America Latină, Marea Britanie, Franța, Turcia și, desigur, România, alături de alte câteva țări.

Posterul oficial al filmului „Worth”. Sursă foto: www.IMDb.com.

„Worth”, scris de Max Borenstein și regizat Sara Colangelo, care se laudă cu o distribuție de calitate și de renume, este filmul care urmează să facă furori în peste opt țări din lumea întreagă. Rolul principal i-a fost atribuit lui Michael Keaton, care și-a câștigat notorietatea pentru rolul din filmul „Noise” de Tim Burton și, mai ales, pentru interpretarea personajului Batman. În rolurile secundare sunt Stanley Tucci și Amy Ryan, doi dintre cei mai îndrăgiți actori de la ora actuală, cu un bagaj impunător de nominalizări la premiile Oscar, Primetime Emmy și Globurile de Aur. De asemenea, din film nu vor lipsi nici bine-cunoscuții Tate Donovan, Talia Balsam și Laura Benanti.

Cofinanțat cu sprijinul companiilor Ingenious Media, Paradise City Films, West Madison Entertainment și Riverstone Pictures, „What Is Life Worth” sau simplu „Worth” este un film biografic care îl urmărește îndeaproape pe Kenneth Feinberg, un avocat de succes, responsabil de Fondul de Compensare a victimelor care au luat parte la atentatele teroriste din 11 septembrie 2001, avocatul fiind desemnat de Congres să aloce acestora despăgubiri de natură financiară, în timp ce se confrunta cu cinismul, birocrația și politicile de propagandă mincinoasă și dezbinătoare.

„Am creat Higher Ground pentru a spune povești remarcabile.”

Higher Ground Productions, compania de producție a fostului președinte al Statelor Unite, Barack Obama, și a soției lui, Michelle Obama, a anunțat în februarie o nouă listă de proiecte realizate în parteneriat cu Netflix, ce cuprinde seriale și filme de lung metraj din categorii diverse, precum ficțiune, non-ficțiune și titluri potrivite pentru copii și familie. Producțiile Higher Ground reflectă valorile importante pentru soții Obama și își propun să ofere inspirație, perspective noi și personaje captivante.

Citește în continuare Marilyn Monroe, cel mai semnificativ sex-simbol feminin al anilor ’50, care însă ascunde multe controverse.

Load More Related Articles
Load More By Robert Mutes
Load More In LifeStyle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Pepenele roșu, aliatul frumuseții. Efecte fabuloase și de ce să îl consumi vara aceasta

Pepenele verde, originar din sudul Africii, este cunoscut în întreaga lume ca fiind unul d…