Home Hairstyle 5 tunsori în tendințe în primăvara anului 2021

5 tunsori în tendințe în primăvara anului 2021

5 min read

Anul precedent a dat mult curaj femeilor de a experimenta în materie de tunsori, iar primăvara anului 2021 vine cu multe surprize în ceea ce privește aranjarea părului și colorarea lui. Nuanțele naturale și șuvițele blonde din anii ’80 rămân în continuare preferate, însă specialiștii ne îndeamnă să fim creative și să încercăm culori pastelate și tonuri de roșcat-arămiu, care ne vor complimenta trăsăturile într-un mod spectaculos. Cât despre tunsori, se poartă atât părul lung, voluminos, cât și părul scurt, buclat, cu breton, sau chiar un păr pixie ne-ar putea avantaja excepțional. Așadar, noi îți prezentăm cinci tunsori în tendințe pe care îți vei dori să le încerci!

Bob scurt cu volum

Deși este o tunsoare care necesită o îngrijire specială, este foarte iubită în rândul femeilor, mai ales pentru ușurința cu care se aranjează părul și pentru cât de sănătos arată. Fie că alegi ca părul tău să fie scurt până la nivelul mandibulei sau până la jumătatea lungimii gâtului, fii sigură că vei atrage multe priviri și te vei simți mai încrezătoare ca niciodată!

Mullet

Începând cu Miley Cyrus și până la Zendaya, această tunsoare a redevenit în trend, interpretată de foarte multe vedete de la Hollywood. Spre deosebire de anii ‘80, acest stil favorizează și un păr mai lung, având un aspect relaxat, mai puțin sever, fiind prietenos cu activitățile noastre cotidiene.

tunsori în tendințe

Breton în stilul anilor ‘70

Bretonul reprezintă o aventură deoarece trebuie să fie mereu aranjat, însă acest lucru nu ne împiedică să încercăm un stil care se purta acum câteva decenii și care arată la fel de bine și în secolul XIX. Spre deosebire de clasicul breton drept, acesta este mai ușor de purtat și de întreținut, iar atunci când nu vrei să lași șuvițele să cadă pe frunte, îl poți da la o parte fără probleme.

tunsori în tendințe

Noul Pixie

Este genul de tunsoare care nu se demodează niciodată, din simplul motiv că oferă un aspect atât de relaxat, ca și cum nu am depus foarte mult efort pentru a ne aranja părul. Este foarte versatilă, astfel încât poți opta atât pentru un păr mai scurt, cât și pentru o lungime care încalcă puțin regulile pixie-ului clasic.

tunsori în tendințe

Părul drept

Ce poate fi mai frumos decât un păr tuns perfect drept? Un astfel de stil ne permite să ne aranjăm părul în orice manieră, fie că vorbim despre bucle, fie despre părul prins în coc sau în coadă, având un aspect foarte îngrijit. De asemenea, este ușor de întreținut, iar folosind produsele corespunzătoare, vei obține un efect de invidiat!

tunsori în tendințe

Citește în continuare Hairstyling tips: Breton ușor de întreținut.

Load More Related Articles
Load More By Drumariu Ruxandra-Maria
Load More In Hairstyle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Povești și cântece de suflet: Află datele turneului Sufrageria Irinei

Începând cu 28 martie, Irina Rimes transformă România în scena și locul ei de joacă, mai e…