Home Hairstyle Hairstyling tips: Breton ușor de întreținut

Hairstyling tips: Breton ușor de întreținut

3 min read

La fel ca în majoritatea domeniilor vieții noastre, felul în care abordăm stilul este nevoit să se adapteze, ceea ce înseamnă că ar putea fi timpul să adoptăm o tunsoare mai la îndemână, cu un nivel de întreținere mai redus, pentru perioada următoare. Spre deosebire de bretonul clasic, scurt și drept, stilul pe care îl prezentăm astăzi vă permite să profitați de avantajele încadrării feței fără să ajungeți în fiecare lună la salon pentru păstrarea lungimii.

Breton ușor de întreținut
Brigitte Bardot, sursă foto

Inspirându-se din tunsoarea clasică a actriței Brigitte Bardot, acest tip de breton este mai mult ca oricând o variantă de luat în calcul. Ce este interesant este că permite o schimbare mai puțin radicală și vă garantează în continuare un aspect elegant, ușor de întreținut, chiar și pe măsură ce crește. Și cea mai bună parte este că poate fi adaptat pentru fiecare tip de păr.

Styling

Părul are nevoie și de zile în care să respire, fără să fie încărcat de produse de tip leave in, dar în zilele în care vrei să îl aranjezi și să îi dai forma preferată, există câteva produse și instrumente de styling care îți vor face diminețile mai ușoare.

Cu siguranță orice tip de breton necesită un anumit nivel de întreținere, dar o perie de păr rotativă, placă de îndreptat părul, o spumă, un spray sau o pudră de volum și texturizare te pot ajuta să obții stilul dorit.

Iar dacă ești în căutare de idei de stilizare, inspiră-te din următoarele imagini în care îți arătăm variantele prin care celebritățile au adoptat acest tip de breton ușor de întreținut.

Foto: Matilda Djerf
Foto: Hailey Bieber
Foto: Jennifer Lopez
Foto: Dakota Johnson
Foto: Selena Gomez
Foto: Sienna Miller

Citește în continuare 5 tunsori între care vei alege în 2020.

Load More Related Articles
Load More By Roxana Galescu
Load More In Hairstyle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

„Speranțe vis, speranțe flori” al Mihaelei Runceanu, primul șlagăr românesc remixat în cadrul glo™ Creative Camp by Electric Castle

Începutul anului este marcat de lansarea celor trei creații muzicale ale taberei glo™ Crea…