Home Arts Noua dată oficială pentru următoarea ediție a Premiilor Oscar

Noua dată oficială pentru următoarea ediție a Premiilor Oscar

3 min read

Academia Americană de Film a anunțat că cea de-a 93-a ediție a Premiilor Oscar a fost amânată cu două luni, iar inaugurarea Muzeului Academiei de Film a fost de asemenea amânată pentru luna aprilie, astfel încât să coincidă cu Oscarurile.

Premiile Oscar
Sursă foto: Facebook @TheAcademy

Următoarea ediție a Premiilor Oscar a fost reprogramată pentru 25 aprilie 2021, iar inaugurarea Muzeului va avea loc pe 30 aprilie.

„Timp de mai bine de un secol, filmele au jucat un rol important în a ne inspira și ne distrage în perioadele cele mai întunecate. Cu atât mai mult anul acesta. Speranța noastră, prin extinderea perioadei de înscriere și amânarea datei de decernare a premiilor, este de a oferi producătorilor flexibilitate să termine și să lanseze filmele fără a fi penalizați pentru circumstanțe care nu pot fi controlate.”, au declarat președintele Academiei, David Rubin și CEO-ul Dawn Hudson. „Următoarea ceremonie de decernare a premiilor Oscar și deschiderea noului nostru muzeu vor marca un moment istoric, unind cinefili din întreaga lume prin celebrarea artei cinematografice.”

Detaliile încă nu au fost stabilite, urmând ca organizatorii să se asigure că evenimentul se va desfășura cu respectarea măsurilor de siguranță, reușind să transmită totodată emoția deschiderii Muzeului Academiei de Film care va crea o experiență unică prin expoziții, filme și programe de educație publică.

„Visul muzeului va deveni în sfârșit realitate – un loc de întâlnire pentru creatorii de film și fanii din întreaga lume, unde vom putea împărtăși istoria Oscarurilor și vom îndeplini scopul Academiei, acela de a conecta lumea prin intermediul cinematografiei.”, a spus Dawn Hudson, CEO al Academiei Americane de Film.

Citește în continuare LFW Overview. Prima Săptămână a modei digitală.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Arts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Corul Madrigal sărbătorește românește Ziua Culturii cu lucrări clasice și de inspirație folclorică

Vineri, 15 ianuarie 2021, Corul Național de Cameră „Madrigal-Marin Constantin” sărbătoreșt…