Home Fashion LFW Overview. Prima Săptămână a modei digitală

LFW Overview. Prima Săptămână a modei digitală

3 min read

Forțată de restricțiile impuse pentru a combate pandemia, Londra a fost prima dintre capitalele modei care a găzduit o săptămână de modă complet virtuală și neutră din punct de vedere al genului.

lfw
Sursă foto: www.londonfashionweek.co.uk

Complet digitală și deschisă tuturor, platforma online gratuită a putut fi accesată de oriunde pe glob, aducând împreună comunitatea modei.

„Când am anunțat trecerea la digital, scopul nostru a fost să creăm un spațiu pentru ca designerii britanici să își prezinte colecțiile, să își spună poveștile și să documenteze procesul de creație în această perioadă dificilă, dar cei 120 de designeri și alți membri din industrie care au luat parte la London Fashion Week ne-au depășit așteptările.”

„Nivelul de creativitate pe care l-au afișat toți designerii în aceste circumstanțe a fost incredibil, majoritatea neavând acces la ateliere sau la echipele lor. Platforma a reușit ceea ce ne-am propus, și anume să fie o soluție flexibilă care permite creatorilor și partenerilor să integreze tehnologia existentă cu povești vizuale și auditive. Aștept cu nerăbdare să văd cum designerii își dezvoltă creativitatea cu ajutorul tehnologiei și cum abordează un nou tip de Fashion Week, un hibrid de conținut fizic și digital.”, Caroline Rush, Chief Executive of British Fashion Council.

Conținutul este încă disponibil pe site-ul londonfashionweek.co.uk.

Citește în continuare Givenchy are un nou director de creație.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Se deschide expoziția de pălării semnată NITA SAO x Sun Plaza

Ana Istodorescu aduce universul elegant al pălăriilor unicat și al colecțiilor inspirate d…