Home Arts Muzică, teatru și film | Evenimente în București

Muzică, teatru și film | Evenimente în București

4 min read

Cum ne petrecem timpul liber în București în această vară? Dacă sunteți în căutarea unor evenimente culturale interesante care se desfășoară în aer liber, fără să neglijeze măsurile de prevenție, avem câteva recomandări de concerte, spectacole de teatru și proiecții de filme ce vor avea loc între 25 iulie și 1 august.

Sursă foto: Facebook Casa naturala din Bucurestii Noi
Jazz in the garden

Ana Maria Munteanu cântă sâmbătă, 25 iulie, la Grădina Monteoru, pe Calea Victoriei, în cadrul unui eveniment cu acces liber care promite să creeze premisele unei seri perfecte de vară.

Unconcert byron

Duminică, 26 iulie, de la ora 19:00, Byron urcă pe scena de la Roaba de Cultură în ultima zi a maratonului de spectacole de teatru, proiecții și concerte prin care unteatru sărbătorește 10 ani de activitate.

Accesul la toate evenimentele incluse în programul festivalului este gratuit.

E ora de păpuși! – unteatru de copii

Tot duminică, 26 iulie, dar în prima parte a zilei, la Roaba de Cultură se desfășoară un spectacol pentru copii, vârsta minimă recomandată fiind 3 ani.

De la ora 10:00, pe cei mici îi așteaptă povești pline de umor, dar și de învățăminte despre prietenie, empatie, grija pentru animale, curiozitate și împlinirea viselor cu orice preț, cu Ana Crăciun-Lambru, la Roaba de Cultură în Parcul Herăstrău.

Seri Fantastice la MNAR

În perioada 25 iulie – 1 august, MNAR va găzdui o serie de evenimente culturale în Curtea de Onoare, în cadrul programului „Seri Fantastice”.

Spectacolele în aer liber vor fi susținute de partenerii Teatrului Național de Operetă „Ion Dacian” și Teatrului „Nottara”, iar în prețul biletului este inclusă și vizitarea Galeriei Naționale a MNAR până pe 30 august 2020.

ADHOC KineDok: O pogorâre în Maelstrom – proiecție de film într-o grădină inedită

Pe 1 august, Casa naturala din Bucurestii Noi găzduiește primul film documentar dintr-o serie de proiecții AdHoc KineDok.

„O pogorâre în maelstrom” (Jan Vardøen, 2019) este un film documentar în care misterul nuvelei eponime a lui Edgar Allan Poe se intersectează cu peisajele nordice vibrante și cu muzica fabuloasă a lui Philip Glass.

Citește în continuare Top 5 filme lansate online în 2020.

Load More Related Articles
Load More By Roxana Galescu
Load More In Arts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

„Speranțe vis, speranțe flori” al Mihaelei Runceanu, primul șlagăr românesc remixat în cadrul glo™ Creative Camp by Electric Castle

Începutul anului este marcat de lansarea celor trei creații muzicale ale taberei glo™ Crea…