Home Arts Artă digitală by Mr. Jurjak – Winter Men’s Collection

Artă digitală by Mr. Jurjak – Winter Men’s Collection

3 min read

Mr.jurjak își exprimă în continuare vizual gândurile, de data aceasta printr-un nou proiect pentru cei interesați de modă și artă. Este muzician, regizor, artist vizual și licențiat în dreptul proprietății intelectuale, a lansat până în prezent piese ca „Șoapte”, „Timp de iubit”, „București”, „Vântul”, „Imnul Minerilor” și a fost nominalizat la premiile Gopo pentru soundtrack-ul filmului Planeta Petrila, care a fost desemnat „Cel mai bun documentar”.

jurjakJurjak prezintă Winter Men’s Collection, o serie de foto-colaje digitale dedicate consumatorilor de artă și fashion, vineri, 8 februarie, începând cu orele 19:30 la Qreator by IQOS (Blvd. Aviatorilor 8A) București.

„În ultimul an mi-am descoperit o nouă pasiune care îmi consolidează statutul de artist vizual. Cu tehnica colajului foto (colaj digital și digital painting), am reușit să cumulez și să împart pe categorii în jur de 170 de gânduri printate (artwork-uri), pe pânză sau hârtie. Pur și simplu am găsit cheia unei noi lumi interioare care abia aștepta să fie deschisă, precum o ușă misterioasă”.

Următoarea temă de vernisaj este Spring Woman Collection ce va fi lansată undeva în primăvara aceasta.

Curator și maestru de ceremonii va fi Bogdan Șerban.

jurjak

În deschiderea evenimentului artistul va încălzi atmosfera cu un recital electro acustic alături de colegii săi: Dan Minel Stoica- chitară, Narcis Axinte chitară-bas, Daniel Olteanu- percuție & (Dj set BVS).

Citește în continuare „Consumul este inamicul culturii”, Vivienne Westwood. Primăvară/vară 2019, o colecție prin care designerul ne îndeamnă să cumpărăm mai puțin, să consumăm resurse în mod responsabil și să contribuim la sănătatea planetei, nu la distrugerea sa.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Arts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

TEZYO deschide primul magazin în Buzău, ajungând la o rețea națională de 37 de magazine

București, 12 august 2019 – Grupul Otter Distribution, unul dintre cei mai mari jucători d…