Home Music The Motans lansează „Invitat”

The Motans lansează „Invitat”

3 min read

The Motans atinge suflete prin muzica pe care o face, asta o știm deja. De data aceasta ne confirmă prin cea mai recent lansată piesă dedicată iubirilor trecute, „Invitat”. În versurile scrise de Denis Roabeș cu siguranță mulți dintre noi ne vom regăsi poate o temere recurentă pentru că suferințele în dragoste nu ocolesc pe nimeni. „Nu mă voi putea ierta/ Viața-i ciudată, nu-i așa?/ Spune-mi cum de am ajuns/ Invitat la nunta ta”.

the motans invitat

Cu un sound aparte, piesa vorbește despre iubire, dezamăgiri, despre jocurile vieții care uneori sunt ciudate și greu de înțeles. „Viața e un lucru foarte interesant. Îți mulțumesc pentru tot ce ai fost în viața mea. Ești un om minunat și îți doresc să fii fericită!”, spune Denis.

Piesa va beneficia și de un videoclip, o premieră pentru piața de la noi: acesta va fi lansat în curând și va fi primul din România realizat printr-o tehnică inovatoare, prin intermediul inteligenței artificiale pe zona de style transfer.

Anul acesta, The Motans pregătește un show unic, „The Motans Grand Concert”. Evenimentul va avea loc pe 31 mai, la Arenele Romane din București. Biletele pot fi achiziționate de aici.

The Motans a reușit de-a lungul timpului să creeze o legătură aparte cu publicul, nu doar prin magia muzicii și a versurilor sale, ci și prin imaginile pe care le împletește perfect, dăruind experiențe în care oricine se poate regăsi. Așa se face că piesele sale au fost mereu în cele mai relevante topuri și au fost difuzate de cele mai importante radiouri și televiziuni.

Citește în continuare un interviu cu Doru Trăscău, The Mono Jacks: „The Mono Jacks în formula actuală este formația pe care mi-ar fi plăcut să o am la 19 ani”.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Music

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Pandora și Warner Bros. Consumer Products anunță lansarea colecției inspirate de Harry Potter

Colaborarea globală include lansarea unei colecții de bijuterii finisate manual, inspirată…