Home Food & Wine Merci, fiindcă ești tu.

Merci, fiindcă ești tu.

5 min read

În anul 1965 a apărut ciocolata Merci, aceasta reușind să câștige inimile tuturor fiind prima ciocolată ambalată individual și creată pentru a fi oferită cadou. Cele opt arome delicioase sunt realizate din cele mai bune ingrediente și au fost create să te bucuri de varietate și plăcere.

Fie că este vorba despre o zi de naștere, o aniversare sau un simplu gest prin care doriți să-i mulțumiți cuiva, o cutie de praline Merci este modalitatea perfectă pentru a vă arăta aprecierea față de cei dragi. Merci oferă 5 sortimente de ciocolată selectate cu grijă, dintre care oricine o poate găsi pe cea care îi place cel mai mult.

Descoperiți cele 5 sortimente delicioase de ciocolată din Merci Finest Selection, disponibile acum și cu un design de primăvară! 

Great Variety

Selecția clasică merci cu care nu poți da greș. Datorită celor 8 arome variate, această specialitate poate fi pe gustul tuturor iubitorilor de ciocolată. Batoanele de ciocolată cu lapte, cafea și frișcă, alune de pădure și migdale, cremă de alune de pădure, marțipan, amăruie și frișcă, mousse de ciocolată amăruie și cremă de alune de pădure și alune, pot fi găsite în această selecție. Încercați-le pe toate!

Varietate de lapte

O selecție fină de 4 arome bine cunoscute: ciocolată cu lapte, cremă de alune de pădure, bucăți de alune de pădure și migdale, cremă de alune de pădure și alune.

Varietate de migdale crocante

Pentru toți cei cărora le place ciocolata crocantă, acest pachet conține 4 arome delicioase, toate având gustul bogat de migdale: ciocolată albă cu migdale crocante, migdale și cremă cu alune de pădure, bucăți de migdale și alune de pădure, ciocolată amăruie cu frișcă și migdale.

Varietate amăruie

4 arome intense acoperite cu ciocolată amăruie delicioasă pentru toți gurmanzii: cafea și frișcă , marțipan, mousse de cacao și cremă amăruie.

Mousse de ciocolată

Pentru fiecare iubitor de mousse, această selecție conține 4 tipuri diferite de praline cu umplutură delicioasă: mousse de ciocolată albă, mousse de ciocolată amăruie, mousse de ciocolată și mousse de ciocolată cu alune de pădure, bineînțeles acoperite cu un strat delicios de ciocolată.

+1 Ediție limitată – Varietate cremă de fructe

Gândiți-vă la roz și încercați cea mai fructată varietate merci disponibilă doar pentru o perioadă limitată de timp! Această selecție vă va aduce cu siguranță gustul de primăvară, cu cremă cu aromă de lămâie, cremă de vișine, cremă de căpșuni și cremă de piersici și fructul pasiunii.

În această primăvară, căutați Merci Cream Fruit în modele noi, chiar mai roz:

Cele mai delicioase sortimente de ciocolată Merci sunt disponibile în magazinele partenere și te așteaptă să le oferi cuiva drag, acum în prag de Sărbători Pascale!

Citește în continuare Organizația Mondială a Sănătății, Global Citizen și Lady Gaga anunță „One World: Together at Home”, un eveniment ce va fi difuzat global.

Load More Related Articles
Load More By Roxana Galescu
Load More In Food & Wine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

„Speranțe vis, speranțe flori” al Mihaelei Runceanu, primul șlagăr românesc remixat în cadrul glo™ Creative Camp by Electric Castle

Începutul anului este marcat de lansarea celor trei creații muzicale ale taberei glo™ Crea…