Home Beauty News Hidratare, fermitate și un ten vizibil întinerit

Hidratare, fermitate și un ten vizibil întinerit

4 min read

Image Skincare The MAX vă ajută să corectați semnele de îmbătrânire, să le împiedicați să reapară și să mențineți nivelul adecvat de nutriție pentru o piele echilibrată și sănătoasă. Formulele cu ingrediente active oferă protecție la nivel celular și creează o diferență vizibilă în aspectul pielii.

ten întinerit

The MAX contour gel crème

Sfidează efectele vizibile ale gravitației și restabilește atât aspectul ferm, cât și volumul părții inferioare a chipului. Simte efectul reconfortant de hidratare, în timp ce pielea devine mai puțin vulnerabilă la factorii dăunători, datorită peptidelor cheie care întind și revitalizează aspectul acesteia.

  • Un peptid anti-gravitație ce oferă tenului fermitate și un efect de lifting.
  • Un lipo-filler care contracarează aspectul de piele lăsată și redefinește conturul feței.
  • Celulele stem de origine botanică, pline de nutrienți și derivate din florile de iris pallida și lotus restabilesc nivelul de fermitate a tenului.
  • Micropicăturile de uleiuri esențiale revitalizează pielea laxă și au un efect instant de hidratare.

Sodium acetylated hyaluronate este formă biodisponibilă a acidului hialuronic care oferă un efect rapid de umplere pentru a netezi aspectul ridurilor.
Acetil-tetrapeptide-2 este un peptid anti-gravitație specializat, ce sprijină producția de colagen și fortifică fibrele de elastină din piele, rezultând într-un aspect vizibil revitalizat și umplut .
Celule stem derivate din iris pallida și floare de lotus sunt obținute din extracte unice de flori, aceste celule având capacitatea îmbunătățească elasticitatea și tonusul tenului.
Ulei de babassu este un ulei extrem de hidratant, de proveniență braziliană, care la contactul cu pielea se topește. Are proprietăți protectoare, emoliente și regenerante.

The MAX wrinkle smoother

Netezește-ți tenul cu ajutorul serului inovator care combină o peptidă antirid, un polimer inovator cu efect de lifting și tehnologia celulelor stem derivate din plante pentru a diminua aspectul ridurilor.

  • Precizie de înaltă clasă cu un peptid avansat care acționează asupra căilor de formare ale ridurilor și uniformizează aspectul liniilor de pe frunte, ridurilor de expresie și celor de tip laba-gâștii.
  • Celulele stem de origine botanică, pline cu nutrienți, derivate din floare de iris pallida (sweet iris) asigură un efect vizibil de întindere.
  • Polimerul transparent cu acțiune de lifting creează efectul de „a doua piele”, iar împreună cu celulele stem obținute din plante oferă fermitate tenului.

Citește în continuare Prevenție și protecție zilnică – IMAGE Skincare.

Load More Related Articles
Load More By Roxana Galescu
Load More In Beauty News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Flower Power toată vara cu mușcate colorate și bogate

Acum, primăvara, serele de pepinieră sunt pline de flori colorate de vară. Vă doriți un ba…