Home Arts Mercedes Benz x Virgil Abloh | Project Geländewagen

Mercedes Benz x Virgil Abloh | Project Geländewagen

2 min read

Mercedes-Benz și Virgil Abloh colaborează pentru a intersecta domeniile modei și artei cu industria auto, iar rezultatul proiectului va contribui la sprijinirea artei în contextul în care pandemia a afectat comunitatea creativă internațională.

Mercedes Benz Virgil Abloh
Sursă foto: www.mercedes-benz.com

Project Geländewagen reprezintă o nouă viziune asupra luxului, realizată prin întrepătrunderea de idei și cunoștințe, scopul colaborării fiind să testeze „limitele fiecărui domeniu”.

„Mercedes-Benz este un brand care reprezintă luxul și performanța excepțională”, a spus Virgil Abloh. „Este cu adevărat cadrul perfect pentru a intercala ideile artiștilor moderni în legătură cu modul în care poate arăta viitorul din punct de vedere stilistic, în realizarea designului conceptual al mașinii.”

„Următorul pas în provocarea limitelor designului Mercedes-Benz este colaborarea cu Virgil Abloh”, a declarat Gorden Wagener, directorul de design al Mercedes-Benz. „Suntem pregătiți să creăm ceva nemaivăzut în ambele domenii”, a adăugat Bettina Fetzer, vicepreședinte de marketing la Mercedes-Benz AG. „Colaborarea cu Virgil Abloh, unul dintre cei mai influenți și mai inspiraționali creatori ai vremurilor noastre, reprezintă ideea brandului Mercedes-Benz de exprimare a spiritului acestei perioade din istorie, de asociere creativă și lux contemporan.”

Lucrarea de artă va fi lansată digital marți, 8 septembrie 2020. O versiune care respectă întocmai originalul va fi scoasă la licitație după lansarea din septembrie, iar veniturile vor fi donate unei organizații caritabile care susține artele.

Citește în continuare #WesAndersonNews | Premiera „The French Dispatch” a fost amânată din nou.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Arts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Rico888 și Killa Fonic lansează prima piesă în limba italiană – Tango & Cash

Rico888 și Killa Fonic aduc prima piesă în limba italiană, Tango & Cash, al cărui nume…